Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~*ABPBH 2008*~

here's comes again....this year the theme was "Tenunan"...walaupon tak de pluang nak pegi *laki ku kejam tak mintak tiket dekat Pak Teh uuuhh tetapi aku masih menjadi penonton setia di depan TV 21' *bila nak upgrade ni, bang?? walauponn tak best mana pon...for those yang terlepas or saja-saja melepaskan diri tak tengok *tak rugi pon tak tengok sebab tak best sangat here I bagi laa list of pemenang-pemenang anugerah ini walaupon asyik muka yang sama jee menang....


Pelakon TV Lelaki Popular
Rosyam Nor
*sapa lagi nak kebas award nih





Pelakon TV Wanita Popular
Dynas Mokhtar
*tak datang sebab berpantang..sian dia..baby dia mati dalam kandungan...dah 7 months dah...






Pelakon Filem Lelaki Popular
Que Haidar







Pelakon Filem Wanita Popular
Maya Karin
*best ke dia berlakon ek??biasa jeerkk







Pengacara TV Lelaki Popular
Aznil Hj Nawawi
*memang tiap-tiap tahun jee dia menang






*yang ni rembat 2 skali awards
Pengacara TV Wanita Popular &
Penyampai Radio Wanita Popular
Fara Fauzana





Penyampai Radio Lelaki Popular
Faizal Ismail








Artis Baru Wanita Popular
Stacy







*yang ni rembat 3 terus
Pelakon Komedi Lelaki Popular
Artis Baru Lelaki Popular
Anugerah Bintang Paling Popular
Nabil
*terduduk laa Mawi...tak de chance dah kali ni ;)


Pelakon Komedi Wanita Popular
Norkhiriah
*for the first time and tak attend sebab baru pregnant






Penyanyi Lelaki Popular
Mawi
*macam tak popular jee tahun nih...tapi dapat jugak~~!






Penyanyi Wanita Popular
Dato' Siti Nurhaliza
*tiap-tiap tahun dia punyer






Artis Nasyid Paling Popular
Rabbani
*memang tiap-tiap tahun jee depa ni






Artis Berkumpulan/Duo Popular
Meet Uncle Hussain
*ii llaaaikkk






*yang ni anugerah khas nih
Anugerah Artis Sepanjang Zaman
Jamal Abdillah
*sora memang power walaupon......

1 comments:

Lady said...

uuu..I kindda sengaja missed it~ maleh...anyway, i like siti's new tudung~ that's wut we call REAL tudung~ heheh