Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~*dAn SeBenARnYa*~

sedap plak bila dengaq lagu from YUNALIS ZARAI ni...dia ni one of the indie singer la..tapi suara....fuuhhlaamakkk wehhh keellaasss tu....and one more this that I really like this girl is because she is wearing a tudung...yeah...seyes nih...cute laa dia nih...bleh laa dijadikan calon bini kepada bujang-bujang sekalian *pandai-pandai jee aku promote Yuna ni..dibuatnya dia dah ada 'special' maunya mampuih aku kena saman...
and one of her statement yang kluar dalam mana ntah *tak ingat yang membuatkan aku kagum giler, she said "no matter what will happen, saya takkan buka tudung"...cayalaa Yuna....suara pon sedap...dah tahap international dah dia ni rasanya....kepada sesiapa yang tak kenal Yuna ni *aku pon baru jee Google gambar dia tadi kuikuikui here's the pix and the link for lagu Dan Sebenarnya


kan dah cakap dia ni cute..kan kan...


DAN SEBENARNYA


oh bulan jangan layan diriku lagi
pabila,

air mata membasahi pipi

dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku

pabila,

kau bersama yg lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

ku enggan berpura pura ku bahagia
ku enggan melihat kau bersama si dia
oh ku akui cemburu
telah menular dalam diri
pabila
kau bersama yang lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

pabila
kau merenung matanya
ku rebah,
jatuh ke bumi
di saat kau benar-benar mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku
oh

0 comments: