Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~*i'M faLLinG iN loVe*~

cinta pandang pertama or love at first sight....ffuullaammaakk weehhh...
jarang aku nak bercinta bila first sight ni...tapi kali ni isk...camna nak cakap ek..memang tak lena laa tido...

bercinta dengan siapa??dah kawen pon gatai lagi kaa nak bercinta??

jawapannya YES...i'm falling in love...not with human ke apa ke tetapi dengan ini.....

.

..

...

....

.....



Malaysia 1st MPV - PROTON EXORA


bila dah mekap camni laa rupanya~~ouuhh cintanya

cantikkan???*bangga sat jadi anak Malaysia....I hope I can get this car soon *apabila perlantikkan secara tetap berlaku sudah semestinya dia menjadi milikku weehhooo.....

rasa cam unbelievable plak bila Proton kuar kan kereta secantik ni...honestly said, this is the first time aku rasa chentanyaa tengok kereta Malaysia *Exora saja okeys....

I have planned to have MPV in next 2 or three years or maybe when we have a child soon *insya-Allah kalo tanaman menjadi ;) and also insya-Allah kalo ada rezeki lebeh....kalo tak, sila laa pakai Kenari itu sampai reban okey *ayat kesian for mai hasben....

at first, we decided to have Nissan Grand Livina *biasalaa, bajet rendah kan takat below 90K ok laa...tak mampu laa kalo sampai ke Wish tu ;) but, bila dah tengok Exora ni terus terlupa abih laa dekat Livina tu...sampai Livina lalu pon dah wat tak tau dah...

apa ada ek kat Proton Exora nih??BBBAAAAAAANNNNNNYYYYYAAAAAAKKKK...
for only RM76k you will have full spec - leather seats, DVD and LCD panel, 2 airbags and PLUS GPS navigator you *mana dapat kalo beli Livina plus mahai plak tu....kira pakej lengkap la...kuar kedai terus tukar sport rims memang gerenti cun macam dalam gambaq tu....

ok laa...so, start from now on kena start saving laa dah nih *yo yo laa tuu ;) tak bleh dah nak sopeng-sopeng-poya-poya dah....*pening sat...camna ek kalo tak sopeng??bleh gilaa ooo....
tawakal laa...oklaa...nak pi semayang minta Allah murahkan rezeki...AMIN





0 comments: