Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~*sUkA Ria BerSamA SuaMi*~

biasalaa di-kala-hujung-hujung-minggu ni adalah time ber'dating' bersama suami gwe kan...On Saturday dah tak wat pape kan *penat kemas umah and masaklaa ofkos (penat sangat ke??ngadanyaa ;) ) so, on Sunday ofkos laa time mengunkit nak ajak berjalan-jalan-pusing-pusing-pi-mana-pon-takpa...hehehe....bini ni memang suka wat perangai kalo tak berjalan on weekend *larat ka nak dok umah jaa...impossible to me~~!!!

so, this 'soleh' hubby took me to Sunway Pyramid *peberet place laa kan sebab banyak kedai yang bleh dibuat 'tawaf wida''....from one-store-to-another-one-store-unttiillll "abang, jom dok sat..tak larat laa"....wow~~!!!magix...heran...ajaib....menakjubkan....dengan tiba-tiba and dengan tak-tau-seipa bini dia ajak rest sat nih *slalu dia laa orang paling last serender bila bab berjalan-jalan-apatah-lagi-dikala-memcuci-mata....uurrmmm...suddenly, asked for an ice-cream at one-stop-stall "STRAWBERRY PASSION" *nampak cam menarik jaa eskrem dia, siap ada straberi bagai....

let me guess, why suddenly this wifey tak larat berjalan???mungkinkah sudah bertambah berat badan *means GEMUKS (memang pon, dah rupa belon bergerak ;) ) ataupon p******t ??mungkinkah...mungkinkah....oohhh....hanya Allah jaa yang tahu....kuikuikui....*don't ask me coz i dun wanna answer your questions...hehehe


ammboiii....siap bleh rilex tergolek lagi noo...


bini yang leteh~~


eskrem yang sedappppp~~


and...buy this~~!

Note: Sila abaikan date di dalam gambar tu yea...my camera ni ikut time mana ntah terawal 1 hari ;)

0 comments: