Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~*onCE uPoN a TimE @ CaMErOn HigHLands*~

after complete our journey *jalan-jalan-sesat-jalan-jalan-makan-kenduri-Shood we decided to go for a trip at Cameron Highlands *ala, dah dok kat simpang nak naik Cameron dah, tak kan tak p kan...rugi mampuih...so, we *except Shood and her husband (biasalaa, pengantin nak tidoq lebeh hehehe) pon naik laa ke Cameron setelah sekian lama tidak menapak ke sana....FYI, it was a first time visit for Ali and Nud *Own not sure (wey, hang bapa kali dah naik??)

kami gerak dalam kul 7 lebeh camtu *bajet nak bekpes kat sana....arrived Cameron about 9 am..awal jugek...so, we straight to Bharat's Tea Plantation for bekpes...wow, superb scenery *dengan angin-sepoi-sepoi-tak-tau-bahasa rasa releks jee...mcm nak stay je situ...tak pe guys, one time kita meh lagi *tunggu Nud kawen, kalo tak dia kuarantin kita lagi (Nud ampeh :p)

we went and visit every single places termasuklaa kampung orang asli okeys~! *orang asli skrang dah maju laa wey, ada astro, keta waja...bleh label orang asli lagi ke?? konpius~~
so many pics we snap~beratus-ratus....tak leh laa nak paste sini suma yee...untuk tatapan anda semua sila layari facebook dan add mgk_2279@yahoo.co.uk yee *ayaatttt...cam ampeh jee

almost every month we will plan where to go and what to do...sometimes we go for a short vacation and sometimes we had a dinner together or jalan-jalan-pusing-K.L or window shopping *always yang took part pon me and Own je la...others?? have something to do...frequently, if nothing goes around they will joined....

okeys~~!!that's all for this entry dulu yee...will update again soon~~!


~~our bekpes menu~~yummeeyy~~


~~bekpes @ Bharat Tea's Plantation~~

~~bestnyee~~!!~~


~~gaya-gaya artis yang sesat cari jalan~~! ;)~~


~~Nad mencelah merata-rata~!!~~


~~iklan setoberi cicah coklat~~


~~ @ Rose Valley~~


~~rehat sebentar dalam kebun bunga~~


~~lagi extra yummey desert~~


~~welcome to my Smoke House (perasan sat ;p )~~


0 comments: