Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~*WedDiNG ShOoD & DiN (paRT 1)*~

again~~this entry was wrote to tell much about another my best friend's wedding, Shood...ooppss, Dr. Shood....it was held on Saturday, 16 May 2009 at one of the hall at Semenyih....

that night, she spent the night at my house *pengantin lari dari umah ;p...while we were doing a cupcakes decoration and packaging *untuk wedding dia laa gak ni Own also decorate Shood's hand with Henna *creative Own nih....all my friends were gathered at my house to help Shood preparing for the last checkup before her wedding tomorrow *that night laa...huh...penat gila..dah laa I just arrived from Lumut for outstation, then rushing to complete baking my cuppies for Shood...walaupon penat tapi memang enjoy gila sebab all my friends gathered at my house...


my helpers~~!


Own tengah menoyoh jari Shood


inilaa hasil nukilan Own ;)

after 1 am everybody went to sleep except me and Nud *Nud kena kije and me continued deco the cuppies.....both of us slept at about 5 am *aadduuyyaii, sangat leteh...

early morning, Shood dah siap meh kaco...tak sabaq nak kena mekap la tu *dengan muka tak basuhnya, chek pon contiang laa muka Shood ni....hasilnya, amat best and unbelieveable *perasan jap sebab kira amateur lagi laa dalam mekap-mekap ni ;)


bangun tidoq teruih makan


make-up session


Shood yang control cun~~hehe

tepat 9 am Shood and her sis rushing to mosque for akad nikah session *me and Nud rasa nak sambung tido tapi kena siap-siap gak nak pegi session tu....tapi malangnya, tak sempat jugak attend nak tengok detik bersejarah Shood *I'm so sorry Shood :( tapi kami puas ati sebab dah tolong Shood macam-macam *Love u Shood busuk ;p


jelitakah aku??~


sah suami isteri~~congrats~~!!


penyibuk-penyibuk dan pemeriah majlis~~

after siap-siap Shood for wedding reception at one of the hall kat Semenyih, we were straight away to the hall...waiting the reception to start make me feel *aduyaaiii, mengantuk dan sangat lapar perut gwe so, like a piranha, we bantai makan tak kira apa dah *pengantin pon tak dan makan lagi...hehehe...after snap a lots of pics, saya suda tidak tahan...asking permission to go home and bantai tido from 7.30 pm straight laa sampai next morning *terbabas suma 2 solat...aduyaii...

oklaa guys, seperti biasa gambar di bawah untuk tatapan...untuk lebeh banyak gambar sila lah layari facebook I yee *tak kuasa mak..aauuwww


posing merata tempat


skandal tak abih-abih~~ ;P


aksi gedix~~!


tak dak keja la nih~~!


happy friends~~!


the couples~~

2 comments:

Lady said...

lovely sweetie blue~ :D and the gurls oso lah

TiZEQ said...

the gurls mmg sweet-sweet belaka...hehehe