Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* mUvEe TimE*~

time for adrenalin to merembes out...sila laa baca entry ni untuk memaksa anda menonton cita ini~~~

.

..

...

....

.....

......

.......



last Saturday we went to Midvalley to watch this out *setelah sekian lama menunggu sebab tickets sold out....this movie was launched last Wednesday *first day pon dah ramai sampai kan dekat ticket counter tu tulis "kaunter ini hanya untuk Transformer sahaja"....ffuuhh, full house beb....

I was imagined how laa kan kalo Malaysia nak wat cita macamni *Cicakman pon kena kutuk ni kan plak 'Transformer Malaysia' kan except untuk edisi alih bahasa mungkin boleh *macam Teenage Mutant Ninja Turtles ;) ...kalo ada director Malaysia yang sanggup menyahut cabaran why not kan but I think it's impossible sebab our country kekurangan modal and we don't have any investor in this industry *orang takut nak invest kot kan....

so guys, what are you waiting for??go and get a feel watching this movie...nak pi tengok lagi sekali ni....tak puas plak rasa...~~~ddaaaa


2 comments:

Lady said...

best best best! aku dah tengok~ muahaha..

TiZEQ said...

hahaha..memang sangat best..nak p tgk lagi skali nih... ;)