Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* amPeH bTuL *~

have you watched this movie??



for anyone yang penah atau memang peminat setia cita ni *like I am* go and watch this new episode....

di sini saya ingin menyatakan sedikit kekecewaan *ayat mau power yee*

I've been waiting for its comeback with new episode with a very can't wait feel...starting from its thriller that I've watched in the website, it was looked so fantastic and full of action but..........

unexpected ending.......................

bertahun aku tunggu nak tengok this episode *nak start berleteaq dah ni* tapi ampeh tebu ending dia *not really ending sangat laa* tapi the whole movie....

nak marah ni.....

tak penah lagi aku terlena dalam wayang sepanjang aku tengok this movie *previous episode* tapi kali ni amat menghairankan hamba.....aku buleh terlena dengan selamba badaknya dalam cinema siap bleh mimpi bagai *rugi duit aku RM12*.......*er, aci tak minta balik kat GSC??*

believe or not, this episode, tak de pon aksi Harry lawan-lawan ngan witch jahat...apa nama jahat tu?? er... Voldemort kot...cuma this time nak cita konon-konon principal Dumbledore nak protect Harry jee...yang tak puas hati tu, cita pasal Dumbledore jee laa *baik tukar nama movie kan*

memang aku hangin....

last plak unexpected ending....ampeh tebu lagi satu....
nak tunjuk yang Dumbledore mati jee...aku memang tak puas hati....*rasa macam depa ni wat movie tangkap muat jaa kali ni*

I'm very upset for this episode *memang menyumpah laa time kuar cinema tu*

tak nak tengok dah yang this episode *walaupon aku suka tengok cita ulang-ulang*

I am angry.......................aarrgghhh

0 comments: