Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* I was reallyyyyy shocked *~

how dare this evil people did like this to the babies yang tak tau apa-apa...anugerah Tuhan...I was scared...scared if it will happen in Malaysia...*Ya ALLAH, jauhkanlaa malapetaka ini dari berlaku di negara kami...amiinn..

I received an e-mail one moment ago....and I really suprised while seeing this...how to call people like this hah~~??
I think I don't have a word to call them...*bullshit...evil....bodo...whatever...even animals pon tau sayang babies tawwww.....

it was happened in Japan *nama jaa negara maju tapi bodoh ...I was thought *diorang ni dah tak de makanan ke?? what are really stupid and tak de sense of humor langsung ke...isk..kalo I maki ke apa ke diorang bukan paham pon....

and suddenly I was thought.....mungkin dunia dah hampir ke penyudahnya *scared ;(
and.....why people like this wujud kat dunia yee??diorang tak pikir ke kalo orang lain makan anak diorang macamana??isk..isk...while others people was dreaming to have a baby, diorang senang-senang jee wat babies jadi makanan *what a f*** aku memang marah sangat...

I will end now....end with kemarahan yang amat sangat............................................







bak kata Bang Bil :"lu pikir laa sendiri":

2 comments:

Lady said...

woooooooooooo...meremang bulu roma aku woo..takut sangat aih~ geli pon ada. mau aku tak lalu makan hari ni~

TiZEQ said...

seharusnya...kejam laa depa nih...
evil btoi...geram aku....