Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* jaLaN-JaLan ShoPpiNG *~

seindah tajuk and in other words "retail therapy"...ffuhh...memang sangat mengujakan especially when the pocket still not berlubang *belum sampai tengah bulan lagi kira ok laa kan ;)
still in Mega Sale mode *jangan salahkan saya, salahkan Mega Sale okey ~ ;) everywhere we go we will see this keramat words SALE! SALE! SALE! 50%, 60% and even up to 70% *sapa tak teruja tengok pesen pesen banyak sangat kan unless you are not shopping addicted....

me????uiihhh...tak bleh laa tengok percent-percent banyak sangat tu *mula laa gatai tangan terhegeh-hegeh nak joli katak...huhuhu

it was Saturday...and after delivered cupcakes to my customer, we went tu Sunway Pyramid *senang sket, kat sini macam-macam ada...my husband had a bowling tournament with his office's supplier and me............again, tawaf wida' laa satu Pyramid tu ;)
suka-hati-makcik-Kiah ja jalan-jalan-joli-katak kat Pyramid tu tambah plak tak dak orang mengomen *I'm sorry abang hehehe....shopping sakan laa makcik kat situ *lagi skali salahkan Mega Sale okey....

time-time ni laa nak tambah collections bagai...harga satu handbag normal price dah bleh dapat 2 ke 3 handbags after discount....tak ka baguih macamtu *blanja cara berhemah laa konon ;)
urm...for those yang gila shopping or yang suka wat collections, it's the time now *Malaysia Darul Sale hehehe....Hidup Malaysia~!!! Malaysia Boleh~!!!


: hasil rembatan @ Sunway Pyramid :


: jeng..jeng..jeng....tak melepaskan peluang tambah collection :


and.....................................

announcement~~!!!

sapa yang J-card members,

this coming 15 and 16 of July 2009

J-card member's day yee @ Midvalley Mega Mall

silaa serbu............hhooorraayyy~~~!!!!!

0 comments: