Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* kErObakAn PokEt LaGi *~

again...

apa nak jadi dengan Kartina Binti Khamis nih....tak abih-abih dengan agenda tawaf wida' perabih duit nih...iskk....isk...isk...*Makcik Shadah, tolong beleteaq sket kat budak ni..."oppss...excuse me!!budak ke??dah nak jadi mak budak okeys..~~

apa bleh wat, Malaysia kan Darul Sale and this month and the following month kan Mega Sale punya months *salahkah aku bershopping sebelum terlewat?? 'konpius' *slalu jee sopeng, hehehe tak penah rasa lewat pon *wink wink*.....

huurrmmm....this time not so very perabih duit sangat laa...cuma ingin meng'spa'kan diri dengan retail therapy di sekitar Mid Valley....

it was on Wednesday when we directly went to Mid Valley for 'retail therapy' session after office hours...sesungguhnya seperti yang ku jangka mesti jadi ~ parking penuh *as usual laa kan bila ada Jcard member's day ....and Own, called me early morning at 9 am ajak menjelajah Mid Valley pukul 10.30 am *ponteng keja adalah tidak baik okeys hehehe *kunun suci laa aku nih tak penah ngulaq...hahaha ampeh sangat~~~

we spent about 4 hours for tawa' at Midvalley....so crowd...full and pack with people....so many % % here and there *mata pon dah naik juling sebab tak tau nak tala yang mana dulu....my husband was the most excited on shopping today....banyak gak yang dia shopping....aduyaiii *kalah aku plak kali nih....urm...finished our 'retail therapy' almost at 10 p.m...penat gila *penat sebab control diri supaya tak terjebak lebeh dalam dengan kehabisan duhit....huhuhu....

we directly went to Own's house for having a dinner and of course discuss about our next vacation trip to ttttuuuuuuuuttttttttt....wait for next entry to know more about our next trip....hehehe....adios......


:: hasil rembatan ::


:: ini sangat murah ::

p/s: ada lagi barang-barang lain tapi tak dapat disiar gambarnya di sini....huahuahua....

2 comments:

ali-alia said...

Gambaq p*ant*es aku tak masuk kah.. huhuhu sampai ati tak glemerkan barangan aku jgak.. hehhehe

TiZEQ said...

gambaq p*****s hang tak dan nak amik laa...ang amik laa...nnt bagi aku post dalam nih...hahaha