Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~*nEw LoOK*~

I think I wanna cut my hair....tapi macamana plak gaya nak cut tu ek...salah cut kang kena bising...aadduuyyaiii~~!!help me please~~~

aku ada laa goo-goo hair styles kat tenet, but ada laa gak yang berkenan, then takut laa gak nak decide...takut tak sesuai ngan bentuk muka *yes I know I'm wearing tudung but, for my hubby ofkos kan ;) ....better suh dia select ye dak....tapi, selalu buat aku keciwa kalo suh dia yang decide "ikut by laa...abang macamana pon tak pa" tapi sometimes "potong macamni saja...kalo nak lebeh-lebeh tak payah potong" uuhhh....leteh laa....

so, uolss, please help me choose a,b,c,or d yeah ~~!!


a. layer cut


b. bob-styles tapi cute laa yang nih...I like~


c. macam cun gak tapi tak layer kot



d. nampak kemas and cute


compare laa hair-styles tu ngan my face yang cute nih yee


thanx uolss~~!!

4 comments:

Nasa said...

buat ala2 katie holmes cik kart

TiZEQ said...

hahaha....ya btul...telah selamat dipotong mcm tu...hehehe

Lady said...

ouh dah selamat potong kaa~ cun! baru nak kumen~ hehe

TiZEQ said...

kalo hang nak comment, hang comment yang mana??
aku dah selamat potong dah macam katie holmes...tapi depan tak pendek mcmtu laaa..