Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* FloRiA @ pUtrAJaYa *~

my mom is here.... she comes for work ofkos... so, ambil kesempatan bawak pi tengok Pesta Floria that was held starting on 1st of August.... she is a flower maniac esp orchids... ya Allah, memang umah dia kat Aloq Staq nu dah nak jadi nursery pokok dah... seb baik laa ada jiran sebelah menyebelah... kalo tak, mau di buatnya garden sampai ke jalan nu *hehehe, ampun Mak*

she is so excited.... aksi-aksi geramnya tengok bunga memang lawak... she can't control... suma nak beli... abis borong sakan anak-anak benih sampai laa ke baja, sampai laa ke tanah, sampai laa ke sekam suma dia sapu and seb baik ada tukang bawak... nop, not my husband... but it is ME ~~!! *laki aku tengah bersuka ria naik belon panas okeyss ~!! * sedangkan dia punya bini terkedek-kedek dok mengangkut benda nih *sangat kejam*



:: she looks so happy kan?? ::


:: dia sangat geram kat bunga tu ::




:: so gorgeous ::


:: mangsa dera suamiku... hehehe ::


:: back to nature ::





it is a very big flower's fiesta.... superb... decoration, lanscap and entertainment memang tip top... and, plus more... the prices are very reasonable *maunya Mak aku tak gila borong *

since, it is already late and we have to prepare to attend Nuddya's reception at Masjid Wilayah, so it's the time now to go back and doing a mekap-mekap-session *satgi tak dan nak melentik bulu mata kuikuikui *

I'm happy coz my mom pon happy ~~!!!

0 comments: