Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* weDdiNg NudDYa & jAi - 010809 *~


ah-ha.... I think this is the last entry for kawen-kawen this year.... complete all my best friends suma dah kawen *tinggai Shikin ngan Ieda ja ni...application masih dibuka hehehe*
akad nikah was held on Saturday morning, so sempatlaa kami sampai malam tu dan menginap laa di homestay yang dah Nad sewa *besaq gila homestay* ...

we arrived midnight and pengantin pon dah tidoq.. so terpaksalah abang Nad yang antaq kami ke homestay tu... *sori Nad lambat sampai, kalo tak leh kaco ang*
suppose we have to attend and menyibuk tengok nak make-up that morning before akad nikah, tetapi memandangkan perihal perut kena laa layan dulu, so kami tak sempat...

lepas makan je gi tengok Nad dah siap... so, directly went to Masjid je laa...
Nad look so gorgeous~~ his father was done the akad nikah *orang yang nak nikahkan tunggu pengantin.. hehehe ;) * they are so sweet *masam-masam-manis* ... gadoh-gadoh tapi manja.. hehehe...


:: before the akad nikah ::


:: aku konpius apa yang ditunjuk pon tak tau::



:: she look gorgeous doesn't she?? ::



:: from the other side ::



:: dah sah dah...welcome to da club ::



:: suma dah tawen ::



:: wif her father ::

lepas je akad nikah terus ke butik untuk prepare for wedding plak *mak aii, ramainya orang kawen* ... once again, kami tak dapat nak tengok Nad bersiap lagi.. pack giler butik tu *maybe butik tu je kot yang cantik kat Tepeng ni*

Nad look so damn cun melecun giler in blue... royal blue *I think, color-color ni aku buta sket* but, unfortunately, time pengantin sampai tu le ujan plak turun *ujan rahmat* tapi, still jalan macam biasa *kain basah sket ler* we enjoyed chit-chatting with other friends *Mien je pon yang sampai* then took pics and went back to homestay.. buat apa lagi kalo bukan tidoq... kuikuikui.... leteh semalam tak abis lagi... enjoy the pics yaa~~!! *makcik nak pi bancuh ayaq sat kat pakcik*


:: pengantin dah sampai... balon ::



:: cantik kan pelamin dia?? I likeeee ::



:: apa yang laki aku cuba nak wat ni ::



:: friends forever ::



:: pudding that I've done for Nad's doorgifts ::

0 comments: