Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* wiKeN dEliGhT *~


macam best jee tajuk.... poyo....

biasalaa, bila tiba time weekend mesti kepala hotak dok imagine nak pi mana laa arini kan *larat ka dok umah ?? *
so, after Zuhur prayer, I asked my hubby to take me to mall *shopping lagi * not for me, but barang dapor * bila dah kawen camni laa bajetnya *

at first, we decided to go to Alamanda je * walaupon dah muak tapi nak pi jugak * but, my husband keep mumbling " asyik-asyik Alamanda....Carrefour....Alamanda....Carrefour" 
*dah tu je dekat kan *
dengan rasa tak pueh hati ni, dengan terus menjawab " dah asyik bawak tang tu ja, pi tang tu jaa laa " *jangan melawan cakap laki, berdosa ;) *

so, dengan machonya my husband pon.... " oklaa.... jom kita pi Giant Bandar Kinrara...besaq sket "
hmmm... memang besaq... pueh hati... semua barang ada.... apa lu mau.... semua ada loorr...
pueh aih membeli... kat sini murah jugak... yes, Giant peneraju harga terendah Malaysia.... esp for barang dapor la kan....kami shopping sedikit rushing becoz dah janji ngan Own nu, bukak posa umah dia *first time Nasi Ayam Own buat * haruslaa pi kan... nak rasa.... kehkehkeh....

memang sedap siott Own masak.... walaupon try and error for the first time, tapi memang sangat sedap * kalah orang yang bagi resipi tu ;) * ... tapi kan Own, kurangkan sket minyak....


 
:: ayam and sayur ::

:: sup and nasi ::

hhmmm... begitu laa kami ni... slalu get together makan-makan dan merapu-meraban mana nak cari kawan lagu ni....

penat aih... kenyang.... esok bebuka kat luaq lagi kot ~~!!

p/s : Abang.... bila nak pi Ayam Penyet??

1 comments:

ali-alia said...

gila nampak sah2 minyak berketul2 kat sup aku tuh.. hahaha minyak aku recycle pulak tuh... oopsss.. hehe