Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* mAkAN frEE umAH NaD *~

murah rezeki sungguh Ramadhan nih... selalu ada jaa undangan makan free... hehehe....
this time turn rumah Nad plak... yes, Nad masak * ikan masak 3 rasa yang sedap *
this is the first time berbuka dekat umah Nad * ha laa kan sebelum ni tak tawen lagi * .... meriah jugak walaupon hanya kami 3 couples jee yang berhavoc * seb baik tak kena tengking ngan jiran * hehehhe

we arrived at Nad's house at about 7 pm * pak guard tak mo bukak gate, dah tu siap lena plak * .... Nad was ready with her cooking... nampak sedap aih... yum yum... tak sabaq nak makan nih....

the menu:

 1) ikan masak 3 rasa
 2) kari ikan with bendi
3) sayur bayam (color pink ;) )
4) ayam goreng tepung
 5) sambal tempoyak
 
6) sambal belacan


7) murtabak

 
8) karipap frozen yang sedap

amacam??? ada meleleh leleh ka?? hakhakhak... kalo nak pandai-pandai laa pujuk si Nad ni suh masak lagi next time * next time tu ntah bila plak hakhakhak * .... seperti biasa agenda selepas makan - gosip Mak Minah kat bawah pokok.... kalo laki masing-masing buleh dok crita pasal bola, pompuan plak ada laa crita terkini hiburan sensasi... hukhukhuk.....

mahap.... bukan mengupat yee... mengata jaa.... :p
esok keja... so, time to move... agenda balik-guling-guling-peluk-laki yee :)

ok Nad, tima kasih daun keladi, kalo bleh buat laa hari-hari ~~!!



1 comments:

Anonymous said...

haha hg nk hari2 ka..isk isk mampuih aku cmni..next yr kita repeat lg okeh..semoga persahabatan kekal ke akhirnya..amin...