Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* weDDinG NudDyA & JAi - 080809 *~


yes..... today, reception at Masjid Wilayah... dem, btul laa... mula-mula bajet nak pi nyibok tengok Nad mekap, alih-alih plan terbantut disebabkan membawa bonda terchenta ke Pesta Floria tu *ibu mesti didahulukan*... lagipon, yang len pon nak gi lepas maghrib... it's better kan sebab lepas solat suma kan... as we set, meet at UPM toll after maghrib ... Mien dah terpacak tunggu kat Masjid lepas maghrib * sori Mien, lepas maghrib kami ni kul 8.30 pm* hehehe....

sian Mien kena tunggu lama....

punyalaa banyak dewan sampai tak tau mana satu yang kenduri Nad ni, and at last nasib baik ternampak sis-in-law dia...

Nad so dem lawa giler in red and black outfit yang memang vogue habis... and Jai, macam Hang Tuah pon ada... hehehe....

the wedding's dinner is so simple and the guests also enjoy chit-chatting and makan-makan *cuma tak dak laa majlis renjis-renjis tu sebab pelamin pon tak wat* ....

we chartered two tables at the back of the hall * senang nak wat bising, orang tak dengaq sangat * .... memang enjoy habis time tu... sesi bergambar pon sakan laa... suma kaki posing plak tu *including my mom okeys ~~! * .... while pengantin sibuk melayan tetamu, kami ni sibuk melayan camera....kuangkuangkuang....

enjoy the pics of kaki-kaki posing ni yee ~~!!



:: ahli-ahli posing ::


:: sian mak aku...blur dia dengan perangai kami ::



:: posing ex-maresmawian ::



:: posing mak-mak ::



:: Mien lepas rindu kat mak aku ::



:: anak kesayangan mak aku ::



:: all friends ::



:: girls power ::



:: vogue ::



:: galok ::



:: gaya model sesat ::




0 comments: