Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* ceRiTa bALiK RaYa SaYA *~

Selamat Hari Raya Aidilfitri...

Maaf Zahir dan Batin ....

belum terlambat kan?? still in Raya mode...

hari Khamis dah tergedik-gedik nak balik kampung. Macam la kampung tu nak lari. Siap ponteng keja lagi * pegi punch card je ;) *
We departed from our house almost 4 pm. Straight to Bukit Damansara. Maybank kat situ bcoz nak jumpa I punya cousin * last menet nak tukaq duit raya * . Nak sampai situ pon alahai seksa nak mampus. Bayangkan early 4 pm dah start jammed. Sapa tak bengang * konon awal dah la tu kuaq umah, tapi ampeh *





 :: that side dah mula dah ::


:: sila baca board tu...sangat bengang okey ::

 

:: unexpected jammed ::

We meet my BIL at Sungai Buloh as we need to singgah at Rawang first for Iftar * umah aunty from my hubby side * . Ngam ngam sampai Rawang at 7 pm. Sempat laa jugak prepared apa yang patut.

along the journey, banyak jugak kereta tapi thanks Allah ~ tak jammed. Lega sangat.

the weather was not so good. Rainy all the way * tapi sempat gak pekena eskrem ujan-ujan pon kat Tapah tu *


:: masih jauh perjalanan di kala ujan di malam hari ::

we arrived safely at Alor Star at 1.30 am and makan Sahur with frens at Yasmeen Nasi Kandar sampai laa kol 4 am. Chit chat laa konon. Balik umah terbongkang tidoq tak hengat dunia ~~!

0 comments: