Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* BerCuti...TaPi kE MaNa ?? *~


Lama tak pi vacation...

YES... I'm planning to go somewhere before the end of this year... Tapi, ke mana yer??
Quite confussing.. Rasa macam nak pi sebelah Timur but, rainy season plak... Kalau Utara dah macam selalu sangat dah... How about Selatan?? Baru pegi jee bulan 7 hari tu ke Pulau Sibu... So, mebi Tengah-tengah la kot kan... But, where??

Saya ada beberapa tempat yang tengah imagine right now and dunno what to decide... Mebi uols bleh tolong kan??

1- Cameron Highlands ( dah pegi time wedding Shood tapi tak stay )
2- Cherating ( tapi selamat ke hujan-hujan ni ?? )
3- Pulau Pangkor
4- Bukit Tinggi
5- Port Dickson

Or ada other opinion and cadangan tempat yang best... Sila ajukan di sini ye...

Nak pi vacation pon poning kepalo den mikir.. Tapi nak gak jalan-jalan... Lama tak makan angin nih... Need a break laa.. Seyes...

Tolong mokcik ni yee~~!!



0 comments: