Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

cerita balik aritu tak abis lagi~~!!


Hah... Sori for entry interupt semalam... Cita balik aritu tak abis lagi nih....

As planning, we should reached Alor Star before 6 pm and my FIL need to go to Changloon straightly because ada event Mini Maha kat sana yang dia terpaksa handle...

But, unfortunately, when we reached Juru and at the same time he made a phone call asking whether he need to go or not.... The answer?? NOOO.... So, buat penat je kan rushing-rushing balik awal * dengan aku plak ter'half day' kat ofis *

Tetiba I sounded " Tadi benti kat Tepeng pon tak pa... Leh makan mee udang kat Kola Sepetang tu "


"Tak pa tak pa... Kita pi makan kat Pulau Sayak... Ok gak kat situ " my FIL answered * bila dah menantu nak makan mesti ON je..hehehehe *


So, we made a turn straight away to Pulau Sayak... Don't ask me the jalan okey!! Coz I don't even know how to get there * nama ja orang Kedah kan *


It is situated beside Perikanan punya Pusat Penyelidikan... Kat situ pon banyak kedai mee udang... But, need to choose... Keadaan kedai tersorok sket tapi view memang cantek... Facing the sea...


:: the restaurant ::



 :: tu dok kaih apa pon tak tau ::



:: my BIL ( form 3 baru ye) =) ::



:: camna ayah bleh tau aku nak snap gambaq dia nih ::



:: percubaan snap gambar menantu ::



:: tadaa... mee kuah udang ::



:: khusyuknya makan ::



:: hero pujaanku ::



:: mee goreng udang ::



:: suka posing mamat ni ::



:: ramai cakap muka kami sama..samakah?? ::



:: loving couple...ahaks~~!! ::



:: the beach ::



:: with MIL ::



:: peace *awat ada gambaq background plak * ::



Dengan perasaan melayan mee udang tu, angin sepoi-sepoi tak paham bahasa, pergh.... Memang best * tapi mee udang still tak leh lawan Kola Sepetang *


Tapi tak pe... LLAAYYAANN jee...


Continued the way back to Aloq Staq * nanti kepala hang aku putaq  =) *  As usual la kan, lepas makan lena laa dalam keta sampai tak sedaq habaq....

We reached home almost at 9 pm... So tired... Need to rest....



0 comments: