Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* iKaN bAKaR KoLa PerLiS *~


* sebenaqnya tengah konpius... adakah ini agenda balik kampung TokWan mati ataupon agenda gedik-gedik-pi-makan  =) *

Ya... Saya sangat seronok bila masa balik ke Kedah kerana adalah saya sangat suka hati boleh makan macam-macam yang sedap-sedap dan best-best dan jugak murah-murah ( compare to K.L la kan )

And for this time, kami telah mengambil keputusan untuk ke Kola Perlis pekena ikan bakaq baikkk puunnyaaa...
Boe, come and fetch us at my FIL's house.. Memandangkan hari masih muda dara, kami merayap dulu keliling Aloq Staq * sebenaqnya laki ai and Boe nak pi main snuker tapi ai ade terus tak jadi =) padan muka * while waiting for Ehsan and Ina balik keja * walaupon perut dah kriok kreekk * ... So, at last lepaklaa kat Gemilang Corner * best burger and chicken chop in town * sampai pukoi 11 * seksa okeys menahan perut *

Masa ditunggu-tunggu telah tiba...Yummeh... Sedap nih... Lama tak pekena ikaq bakaq Kola nih... Tapi, time sampai tu kedai MOST WANTED dah sold out dah menu... Adeih... Ini semua adalah salah Ehsan dan bini kamu * hah, ampa lambat... tot tet tot tet * dan juga salah polis serta JPJ yang wat road block.... Apa nak dikata... Dah sampai tu sampai dah, tibai je laa kat kedai mana yang ada pon... Janji ikan bakaq...

And the menusss *banyak 's' sebab banyak lauk * hehehe...

.

..

...

....

.....


 :: kerang bakar and sotong goreng tepung ::

 
 :: mentarang ( jenis siput.. aku pon tak penah tau ) ::


:: tomyam campur ::


:: yang ni paling best... ikan bakaq ::


Hah... Amacam?? Sudah ada liur-liur kah?? Sudah meleleh-leleh kah?? hahaha....Apa mau buat?? Start kereta pegi cari laa... ;p

Sangat kenyang... Lepak-lepak sambil makan-makan tepi laut sangat best... Angin laut, pergh memang layan abis laa...

Saya kasi upload gambar makan-makan.... Kamu suma boleh tengok haa... Kalo lapang sila pegi yee... Wokeh....


 :: anak dara sunti cedok nasi... huahuahua ::
* single and available lagi ni..sapa bekenan kontek aku *


 
 :: family hu ha ::


:: saya suka budak ini dan dia sangat rapat dengan saya ::

 
 :: pasangan bahagia ::

 
 :: testing mentarang... nak bluueekk dah ni ::

 
 :: seksaan yang parah ::

 
:: abih suma kami belasah ::

 
 :: hasil yang tinggal ::


0 comments: