Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* kArOk *~


Saya sangat suka...

First time you berpoya-poya karok ngan En Husband... First trial... En Husband yang ajar nih... adeih.... Dah addict ni... Macamana nak buat nih !!???

Sebelum ni, bila ajak karok jer ai ni malu-malu-kucing-betina-nak-mengawan jee nak nyanyi pon... Siap kena marah ngan Own lagi ~

Own : Awat ang tak mau nyanyi??? try laa nyanyi... syok ooo....
Aku : Tak mau... satgi ampa gelak kat aku....
Own: Tak gelak aih... kami pon bukan terer nyanyi pon ( tapi hakikatnya, sora dia bleh tahan...siap nyanyi belakang stage masa skolah dulu...kuikuikui )


Tina: Tak mau aih....

And now.............

Mengalahkan orang nyanyi seploh tahun... *Pantang lepa ja mesti nak pi * tapi mahap yee, saya nyanyi masa bersama En Husband jee * ngeeeee......

Tengoklaa aksi-aksi En Husband dan saya masa gila meroyan dok karok melalak tak ingat dunia....


:: En Husband tengah sibuk pilih lagu ::


:: lagak penyanyi pro ;) ::


 :: lagu semput ::


:: nyanyi ka senyum ke nih ?? ::


:: uhuk uhuk ::



lalalalalala ~~~ * dah addict mic nih *


p/s: pantang lepa = pantang di ajak or tergedik nak wat sumting ;)


2 comments:

ali-alia said...

oooooo... karok tak ajak aku.. cian bb aku nak tgk auntie tina nyanyi..

aku pun baru lepaih karok dgn abg aku pozon gila tuh..

harap2 bb aku kuaq dr perut tak mintak mic.. huhuhu

tinakhamis said...

aku karok time ang tak dak..kalo ang ada ang suh aku nyanyi...aku tak leh nyanyi depan ang..satgi sora aku terlampau sedap...ahaks...