Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

Leteh Sangat....


Heeww....

Leteh sangat arini... Dari pagi tadi sampai sekarang keja menguap dan nak sangat tido * except time lunch hour tadi jee segar kejap *

Yaa... Saya tak cukup rehat.... Tak cukup tido.... Tak cukup entertain diri sendiri * tapi cukup makan ;p *
Harap dapat laa cover balik this wiken but, sedikit hampa... My family-in-law will arrive in few minutes lagi and YES I'm still at office... Terasa macam nak tido je kat office... Seyes... Leteh....

Yesterday bertungkus-lumus mengemas rumah * tak... rumah saya tak berselerak cuma perlu sedikit touch up *  dan menyalin cadar-cadar dan sapu-sapu... Ye laa, last week tak sempat kemas... Kan emergency balik kampung Tok Wan meninggal... And the whole weekdays quite busy with workloads yang menimbun...
And plus more, need to fill my hubby's stomach with food too * kena masak laa... apa lagi kan * 

Rupanya bukan senang nak jadi housewife nih kan... Susah, tapi enjoy... Ni tak dak anak lagi.. Bila ada anak nanti lagi laa leteh.. Tido semestinya tak cukup... Need extra care too babies lagi... Hah... macamana tuh??

This wiken, my energies will go to entertain the family... And, Sunday ~ I will miss something yang best ~ lepak 'ing' with ladies at The Curve and ofkos lunchie at Ayam Penyet * alaa... tu yang tak tahan tu... saya mahu itu * 

Selalu plan aku tak kan menjadi esp bila ada plan lepak with ladies-ladies untuk bergosip *while daddies taking care of the babies ahaks *
" Attention to Yusma and Shila and oso Shikin !!!! ~ plss plss plss make it next wiken lagi skali at other places ~ Midvalley kaa, KLCC ka... plss... " 
Kepingin mahu join jugak ~~

Itu laa kisah sedeh saya minggu ni... In fact, sikit gembira sebab family datang bawak durian * tapi tak leh hilang sedeh tak leh makan Ayam Penyet @ The Curve * huaaaa.....

Ok laa... It's 4.15 PM dah... Need to kemas-kemas and meet the boss sat then time to go home untuk pegang senduk kuali suma yee...

Daaa......


0 comments: