Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

sambung lagi~~!!

* entry continued from  "cerita balik aritu tak abis lagi~~!! - 30/10/09 " *

Ahah...

Tak abis lagi... Sambung lagi.... hikhikhik...

We're going to Penang for formal meeting * my hubby je pon =) * me???
berpoye-poye with my cuz; but, unfortunately, she had to work and promised to make a half day ~ if possible.. As peneman, tinggal laa si budak mulut becok ni "Umaira"..

" Umaira tak payah pi skolah laa arini.. Umaira nak teman Cik Tina... Sian Cik Tina tak de kawan nanti " ..

Siap bagi alasan tu kononnya tak mau pi skolah... She only 4 years-old little girl * not so little laa * besar dah... Tinggi dan cute dan suka melaram dan suka cakap banyak dan dan dan....lagi......

We heading to Penang without taking any breakfast * agenda dalam kepala nak pekena capati kat Seberang Jaya tu *..

YES... Sangat sedap capati itu... Nama pon agak klasik " Capati Dil Ruba "...
Sapa penah tengok cita Warung Kita kat Astro Ria mesti tau and capati ni pon quite fofular kat Penang nih * macam iklan capati plak *...
Seb baik Kak Linda dah ready awai kat umah dia... Kalo pi makan kat medan selera tu mau rambang mata pilih makan... Aduh...Banyak gila choice hanya untuk breakfast okeys !! * tetiba terliuq teringat capati tu * hadow...

For lunch hour ~ we had a western food at Damiral's Cafe.. Lunch set for ONLY RM17.90 and came course by course... Konyang perut den..
* lupa laa snap gambaq kat Damiral.. khusyuk sembang *

Aha... Then, sebelum mula agenda jalan-jalan-keliling-kampung, Kak Linda had to go to Dell first to settle some issues... So, kami ~ tunggu dalam keta je laa... Ni laa aksi kami dalam kete sementara nak tunggu the mommy  =)

.

..

...



 

 

 

 

 

 

:: Ammar yang leteh sangat ::


Lepas tu, terus ke agenda jalan keliling Seberang Jaya until pegi melaram tudung dekat Danial's * best memborong kat sini * .... Harga borong but quality ~ memang A....

*Ghalit punya ghalit, dah nak dekat Maghrib... So, directly to Bertam to umah Kak Enee * di mana agenda bergosip bermula * hahhaa....

Enjoy giler bila lama skali lepak ngan cuz... Best...

Kami balik pon dah pukul 10 lebeh and arrived je Aloq Staq, gedik-gedik plak ngan member-member... ahaks~~!!

p/s: meaning for *ghalit = leka ....


0 comments: