Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* ShoRT TriP *~

It's Sunday and supposedly, they were going back to Alor Star today... But, macam selalu laa kan ~ anak kesayangan Pak Hamid nih ~ tak mau balik selagi tak bawak pi berjalan...

Puas bertekak okeys * nasib baik urat tekak tak putus * nak pilih tempat nak gi.. At last, we decided to go to Genting Highlands * lama dah tak pi nih * ...
And, it was a very short trip * sangat short okeys * from 11 am until 3.30 pm jer... ~ Apekahhhh??? ~

Biasalaa, dah nama pon Short Trip kan and unplanned trip...So, main redah je laa... Nasib agak malang sket sebab :- Pertama; orang sangat ramai * tak tau dari cerok mana depa mai pon * siap ber'cong ciau' lagi...* ya, Cha Ya Nun Alif *

Kedua; hujan... Segala macam mainan kat luar tak leh main and di tutup... So, apa lagi, crowded laa di dalam nih * that's why I don't like going up there during weekend * ~ and, ofkos I'm very in the bad mood...

Ketiga; ada orang k**t*t masa tengah queue nak masuk tengok 4D theatre... Gila c*****k punya orang and ofkos skali lagi Cha Ya Nun Alif... Terus loya, pening nak muntah suma ada... Terus keluar dari situ cari oksigen yang cukup... Dah tu wat muka tak bersalah plak... Adeih... Macam nak terajang jee... Nasib baik tiket tu tak de expire date... Nanti datang tengok lain * kalo tak, mau rugi Rm32 you *

Keempat; aku sangat lapar masa itu dan mereka tidak mahu makan... Mahu turun dari Genting baru nak makan and imagine what, sampai Putrajaya baru makan * seksanya... * Alasan : atas itu hanya fast food yang okay but, full of people... :(

We all sampai Putrajaya and had our lunch at 4.30 PM at Mamak Kembar... Adeih...
And, they going back to Kedah almost at 6 PM....
Tired but, continued with other agenda with hubby malam ini... uhuk



:: moron ::







 

 

 

 

 

 

 

 


0 comments: