Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* ChiPmUnkS oN dA gO *~


Yesterday, I went to The Mines Shopping Fair for jalan-jalan-usha-usha-dan-sopeng-sopeng... Actually, my hubby's friend * skandal ai in primary school and also agen jodoh husband ai.. ahaks!! *  was here, stayed at my house for a night and wanted  to go Mines for shopping spree...

Ai cabut awal from opis sharp 12.30 pm and went to Bangi dulu pekena nasi lemak baikkk punnyaa dengan sup tulang kaw * memang berdesing pekena sup tu * and all paid by Boe  * ngeee *

Suddenly, semasa sedang enak berjalan-jalan iaitu dengan lebeh tepat setelah kluar dari Outlet Crocs, terdengar macam ada show kat center of the shopping mall and tertarik to take a look sebab macam kenal jee suara-suara bercakap tu... And, memang tak salah... I watched this .............................................................


.


..


...


....


.....


Taaa daaaaaaaaa...........





 
:: siap nari-nari lagi ::


Alvin and the Chipmunks Christmas Show...

And they are soooo soooo soooo cute.... Dah laa montel cubby-cubby and suara gediks-gediks macam tu... Alahai.... Geram... The kids were very enjoyed watching that show and ai also tergediks juga nak mencelah nak menengok show to juga... Very interesting.... Esp time diorang gediks gediks nari... Cutenyaa... Macam nak tampar je punggung Theodore tu...

And, ai bleh let jer my hubby and his friend to pegi sopeng-sopeng without any interuption by me and ai pon dah tak tertarik pon nak sopeng sebab khusyuk giler nengok chipmunks gediks-gediks nih * sebenarnya terasa rugi gak tak sopeng * tapi tak pe YES kan sampai 3rd January kan... Sempat lagi nak mengopak nih... ahaks...




p/s: cita Chipmunks yang latest dah kuar... harus gi tengok ke'cute'an mereka ini....HARUS!!!



0 comments: