Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* GoODYeAr FoRmuLa DriFT MaLAYsiA *~


Hah.. Interesting tak tajuk?? Jangan tak tau, di sebalik ke'pompuan'an ai ni terselit jugak keganasan yang tak seberapa...ahaks...

From previous entry I did mention about the drift sport that attended by my hubby and my cuz kan... The drift show was held for 2 days starting 19th and 20th December at MAEPS, Serdang and I also taking this advantage to go and watch by myself * tujuan asal hanyalah sekadar meneman my hubby * ... Tetiba aku yang teruja lebeh bila tengok keta-keta yang sangat menarik dan cun gilos... Seyes beb!!! Teruja....

Macamana ai bleh tersangkut nak pi tengok drift nih?? Hah, asalnya on the first day, they bought 3 tickets and the tickets can be used for 2 days show - one ticket cost RM 18 for 2 days - worth kan?? dan sangat murah kan?? Walaupon tickets tu hanya untuk walkabout * iaitu hanya berlegar di sepanjang litar without seats * tapi, aku rasa lagi berbaloi dari tickets Grand Stand... Dah laa jauh dari litar show, susah plak nak snap pictures... So, very worth it...

Sangat kagum tengok drift action dan jugak drifter-drifter hensem yang terer-terer tu... Suamiku pula sibuk snap gambar keta dengan kusyuknya * di samping aweks litar yang seksiut * huh... Helah jaa tu kan?? Konon amik pics keta laa tapi hasilnya banyak gambar lain... Sangat ampehs!!!

Rupanya, bila kita dah asyik dengan satu benda sampai terlupa benda lain.. Ya, saya terlupa nak lapar * lapar bleh terlupa kah?? * konpius... Tapi, kalo lapar pon mesti tak berselera nak makan... Kedai yang jual-jual pon tak menarik air liur ku nak menitik pon... At last, tegok ayaq ja laa.. Tapi, facilities kat sini COMPLETE... Esp for Muslim visitors laa sebab dah siap tersedia surau and tempat wuduk yang bersih dan selesa... Salute laa MARDI wat tapak camni... Lepas ni apa-apa event yang wat kat sini mesti menyenangkan orang... kan...

Lama jugak spending time kat MAEPS on dat day... Almost a day - dari pagi * tak la pagi sangat * sampai laa lewat petang, hanyalah untuk DRIFTING but, really enjoyed... Balik umah terbongkang and esoknya kena KEJAAAA...... aarrgggghhhhhhhhh * kenapa aku kena keja?? * adeih... Bila nak kaya nih?? 


:: ni wa tak tahan ni... suami wa cilok ::


:: macam keta polis u.s kan ::


:: ni lagi wa marah ::


:: sponsor by GoodYear ::


:: Malaysia's Drifter ~ Zee ::


:: Thailand's Drifter ~ Kiki ::


:: Tengku Djan's car ::


:: model seksi and model alim...nak yang mana?? ::


:: ni wa kagum.. Drifter Indon pakai keta Mesia ~ Waja ::



 

 
:: ni laa tiket ai ::


:: my fav drifter ::


:: proud to be Malaysian ::


:: while waiting for Tengku Djan ::


:: at last ::


0 comments: