Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* HePi BesDaY....... BesTiE *~




Happy besday to my dearest bestie OWN a.k.a MAMO a.k.a another mak buyung...hehehe....
You're turning 26th today * best jugak beranak ujung tahun ni ek... muda pada kawan-kawan lain *

Aku doakan semoga :

- ang diberkati Allah dan dimurahkan rezeki ofkos * leh blanja aku slalu...hikss *
- diberi kesihatan yang optimum * nanti baby pon sehat *
- our friendship will last forever * jangan lupa aku ni bila dah ada baby nanti ;) *


And, I think this is the 1st besday that she celebrates as a wife to Ali... Yes, ofkos laa sebab baru kawen kan bulan 3 aritu * for those yang terlupa la kan * and this time Ali laa kena makes something to suprise his beloved wifey nih...
Memang... While we are sibuk-sibuk sopeng-sopeng tadi Ali call....

Ali : Wey.... malam ni pi kat Village View pukoi 9...
Me : Awat?? ang open table ka??
Ali : Ha laa... Mai laa... Ajak laki ang skali
Me : Haa..takat nasi goreng aku tak mo... Nak makan sedap-sedap * still nak demand dah orang blanja pon : p *
Ali : Aku order teloq dadar, nasi ngan sup kosong dah laa...
Me : Tak mo pi ~!!!!!!!
Ali : Mai..... mai.... dah buking dah.....
Me : wokeh


As promise, we arrive late 5 minutes as we drop by at cake shop to buy something for Mamo * sebab saya adalah tidak sempat hendak membakar kek kepada kawan saya ini... harap maaf *

Memandangkan, kami lambat, lauk dah siap, so apa lagi hendak ditunggu.... KITA SEERRRBUUUUUU....



Terer Ali pilih menu... Memang habih suma kami belasah * lapaq punya pasai * .... Seb baik Jai sempat mai sebelum kami rembat suma tinggai tulang.... hikkss....


:: while tengah makan, sempat lagi keja ::

Agenda seterusnya......

Gift for wifey from hubby ~~~ Mamo dapat henbeg dan Mamo syyookk * Mamo nak pakai Sembonia jugak hah macam chek ;) *


 :: hadiah for Mamo ::
 
:: Mamo sukaaaa ::
 
:: yey yey... Mamo dapat beg ::


Then, tiup cake, given by me and Nudd.... Lagi skali Mamo syokk...



 
 :: cake for Mamo from Mummy Tina & Mama Nudd ::
 
 :: alooo....aloo...nganga ::
 

Sungguh seronok malam itu.... Aktiviti seterusnya sebelum balik adalah aktiviti wajib... IAITU posing gediks depan kedai makan.... hahahahha........ model tak bertauliah........tapi photograher bertauliah okey !!!


 
 :: both mummies ::
 
 :: friend in need is a friend indeed ::
 
 :: babies inside here ::
 

 
:: arrgghhh... will explode soon ::



p/s : mmm.... next besday sapa yerk???

6 comments:

nuruleda said...

apsal aku takde sekali??..kenape?? kenaper???

ali-alia said...

next besday.. adalah besday ang!! tp tak aci sbb ampa p celebrate kat obersea.. tinggai aku n nad.. baru ingat nak pelekoh laki ang open table.. ngehngeh..

p/s: thanx ek.. terharu aku.. huhuhu uwaaa.... sob..sob..

tinakhamis said...

ieda: ang tak wujud lagi masa tu...ahaks!!!

own: tak pa..nnt aku bwk balik souvenir kat ang ngan nad naa..special punya...
pastu balik dan lagi celebrate...still bulan 2...hikss..

ali-alia said...

special utk kami dua ja tau... hikhikhik

Anonymous said...

we still can accept belated birthday..we will wait till they get back from bandung...no prob!-nadd-

tinakhamis said...

own: hahaha..ha laa..spesel 3 laa..ieda sama...sbb dia book lama dah...hiks...fridge magnet consider spesel dak?? ahakss!!!

nad: can u pls speak malay?? i dun understand laa...hikkss....
ofkos my dear fren...wait for us eh...