Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* KeJa GiLa MaLaM-MaLaM *~


Heh... Malam tu chek laki-bini takdak gheja... Laki kempunan nak makan McD  * kan prosperity dah juai * pastu gila nak tengok muvee " The Storm Warrior " sambung episode first * kalo tak silap laa sebab chek tak tengok yang first * ... Pastu si bini ni pandai, pi beli nuu nala tiket tengah malam nuu... Puaih tunggu aih nak tengok pon sampai tersenggok...



Lepas pekena McD sepasai * lagi skali punah diet chek * laki chek ajak pi karok * isk, ka chek yang ajak tak tau?? * la ni kan gila mikrofon dah since first time telan mikrofon tu... Pantang lepa ja, tapi dengan laki chek ja laa chek nyanyi sebab dia ja la yang dengaq chek dok melalak dalam rumah soghang-soghang... Kalo oghang lain dengaq mau pengsan...

Sementara nak tunggu pukoi 12.35 am tu jenuh laa nak perabih masa tak tau nak wat apa... Kalo balik satgi malaih nak mai dah * besa laa kan, dah dok umah merpati ni bila naik malaih la turun * ... So, kami hentam 20 lagu dalam bilik kecik tu.. Bleh bayang?? 20 lagu untuk 2 oghang... Mic dah nak masuk dalam tekak dah pon... Seb baik kenyang lagi jaa time tu, kalo dak, skali ngan mic-mic tu kena telan...

Elok perabih lagu, jam menunjukkan pukoi 11.30 pm... Mean, ada lagi lebeh kurang sejam nak tunggu muvee start... Laki chek amik kesempatan laa sebagai perokok tegar, pekena dulu 4,5 batang sebelum masuk panggung... Chek ni dok gila tengok pokok kismas tu mula laa mai angin satu macam gedik nak pose.. Seb baik oghang tak bapa nak loghat malam tu... Kena laa ngan theme gedik-gedik nih * dua oghang pon jadi gheja kan *

Time muvee pon dah start.. Chek tak layan sangat cita-cita epic-epic macamni... Tambah-tambah plak cita cina... Tapi memandangkan teman laki chek, kena gak laa bersengkang mata tengok * hakikat sebenaq, aku tidoq...hahahaha * ... Siap cover baek punya sampai laki pon tak sedaq yang bini dia dok sedap tidoq... Jaga-jaga jaa dah dekat nak abih... wakakakka * sure bengang laki aku bila dia baca * ;)

Berbalik kepada muvee, jangan tanya chek pasal muvee ni sebab chek tak paham * lena laa katakan * ... So, tanya jaa pada yang pakar.. ahaks!!! Chek nak tempek poster dia jaa dengan gambaq gedik chek kat GSC Alamanda...
Ahaks !!!



 

 

 
:: muka poyo jer ::

2 comments:

This is .... said...

aku lebih banyak tido dari tengok cite storm warrior tu.. dah try tahan mata, tak berjaya jugak.. last2 husband kejut cakap cite dah abis.. huhuhu

tinakhamis said...

tu la kan...boring...dah laa tak paham pastu tengok time midnite plak...confirm tido laa...