Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* PosE PoSE mAuT *~


Tajuk entry macam hot jer... Tapi, yang pose nye sape?? Hah.. Sapa lagi.. Tuan tanah kedaung laa... Gila pose la ni sampai photographer tak diupah pon malas nak layan... Ahaks * mahap ye bang, isteri kamu sekarang ada hobby baru - kumpul gambar * Reason : Nak tengok perbezaan cutting body dan keberkesanan diet ai... aaww..

Weekend...
Going to Jom Heboh at Bukit Jalil.. A'aa, buang tebiat nak berpusu-pusu menyelit tengah-tengah orang ramai giler konon-konon nak grab barang murah * tak laa murah sangat pon..certain jer.. tektik meniaga kan *
Only for one hour jer spend there, tu pon di kala time nak maghrib dah and orang pon tak seramai mana sangat.. Sempat jugak grab something like a bag of Munchy's biscuits, 3 bottles of Bliss Yogurt Drinks and also a bag of Mister Potato Chip - all of this for only RM10 per bag... Consider cheap kan??

Sambil berjalan-jalan sempat jugak layan live performance by Yuna - my feveret song Dan Sebenarnya... Layan beb suara minah nih.. Classic !!

Tak tahu nak ke mana dah, so, make a decision to mencapap terhegeh amik gambar jap depan stadium tu... Dah bertahun dah stadium ni kat sini, and dah berapa kali dah mai sini, baru kali ni nak amik...



 

 
:: muka serot jee kena paksa amik gambaq ::

At LCCT...
We were waiting my PIL and BIL at the airport * sambil melayan Toffee Nut Latte * ... They were going to Labuan for 3D 2N vacation with FIL's office department... Their flight was on the next day and they took a rest at Tune Hotel.. Dah lama aku kepingin nak usha Tune Hotel ni macamana else the price was so cheap... Tapi, jangan tertipu - the price was not include with air-con, towel and soap and something else... Just pay for the room only... If want to add the facilities, need to pay extra $$$... Keji kan??

Baik spending RM 100 to RM 200 at other hotel which is completely giving all the facilities * Air Asia ni pakai hidden charge kot * ... Sangat hampeh~!! They pay almost RM 160 per room without air-con and a very very very sempit room... Gila kan?? Ya... Sangat gilaa... Better to stay other hotel laa walaupon mahal sket but tak sakit hati...

Tapi, si muka-muka tak malu ni nak jugak inteprem nak posing nih * bila lagi kan ;) * lagipon sebagai bahan bukti kan... Ahaks ~~!!

Tak caya??? See the pix ~!!



 

 

 
 :: view from hotel ::




 

 
:: ada cam model wallpaper tak ::






 
:: dalam lif pon jadi keja okey ::


2 comments:

This is .... said...

JOm Heboh2.. memang aku serik nak pegi tempat2 ramai orang mcm tu.. berpusu2 dengan orang, bikin hati panas aje.. huhu

tinakhamis said...

a'aa..kalo main dengan orang mmg tak tahan..ramai sgt...tapi dah tergedik gak nak pi, hah amik ubat laa..tak sampai sejam pon dah cabut..hhehe