Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* SaLeS HunTiNG @ PyrAmiD *~


From the previous post, ofkos uols know why I'm writing this post.. hikss.. Tak kan wat iklan je kan... Mesti laa kena join skali trip sepetang ke Pyramid... Apa lagi kalo bukan nak merabakkan poket...

And this time, partner ai ofkos laa my hubby but this time dia sekadar menjadi driver dan mr pacak while his wifey searching the best thing to buy with her best friend, Nudd aka Mak Buyung * pandai en Suami melarikan diri untuk menyelamatkan poket dier * 

Ai cabut from opis seawal pukoi 3 pm and ofkos di'fetch' by Mr Husband and straightly go and fetch Nudd plak * sebab while this mummy kena keja shif malam, she working from home and her hubby tak tinggal keta * hikss...

We started our hunting mission almost 4 pm after we reached Pyramid and ramai gilos orang * orang Malaysia ni tak leteh sopeng no *

 
:: wishes from Sunway Pyramid ::

Dah sampai tu perut plak started buat lagu tema " keroncong " mintak diisi and we choose Subway as our meals and Nudd lebeh suka pekena Krispy Kreme... Ai tak bapa minat laa sebab too sweet walaupon donut dia gebu * segebu ai laa kan... ahaks *

First kedai kena serbu, SKETCHERS sebab it's having 60% less for selected shoes... My cuz mintak carikan shoes for her daughter * taste kami kan sama * and ai was selected one model yang memang bagi ai lawa dan cun gilos * sapa nak suh teman sopeng call ai yer... teettttt *



 


:: hah..sat sat nak tengok size ::

Lepas jaa spend almost half an hour kat Sketchers tu, apa lagi, trip ke Parkson ler.. Sungguh... Kat Sunway ni Parkson dia besar dan banyak choices... So, mata mak nih bertambah laa bulat dan terbeliaknyaa... Si bapaknya, dah berjaya melarikan diri dengan alasan, " tak payah laa sopeng...kan nanti kita nak pi Bandung... kat sana lagi best... " kan...kan... Best ker??

So, dengan hati yang sedikit luka parah, balik laa without any shopping bags in hand except from Sketchers * ada laa jugak kan * ahaks...




p/s: harus cepat balik dan siap-siap... ada makan besar malam nih!!!!



2 comments:

Anonymous said...

weh aku rasa taste baby la krispy kreme tu..aku dulu pon rasa manis gila donut tu..la ni suka plak..hahaha x soping kt paksen kt watsen pon jd la kan..kakakak-nudd-

tinakhamis said...

ha aa laa.. manis laa krispy kreme tu..anak ang nnt mesti sweet...ahaks..tak pa..watsen ka paksen kaa, janji ada sen sen kat blkg ok laa..