Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* ShoPPiNg LaGi *~


Walaupon poket dah rabak, mesti gediks jugak nak menempek... hahaha... Kali nih kat Parkson plak...


:: page source from Shopping n Sales ::


YES... Dearest readers, please berpusu-pusu ke Parkson arini sebab Member's Day for Bonuslink Card... Sila-sila, jangan malu-malu... Sebulan sekali... hiksss.... * untung jugak no kalo ada member's card banyak-banyak ni * Hmmmm... Lepas ni nak apply MJ's card plak laa... Not Micheal Jackson hah, Metro Jaya tau.. Macam banyak advantage jugak esp when ada diskaun eg diskaun 50% + 20% for MJ's member... Tak ke pening macam tu... Dah putih mata dah sekali dekat Midveli time MJ's sale aritu... Terlepas 1 handbag cun gilos disebabkan no MJ's card... Yup, bleh beli with 50% but, tak worth laa sedangkan dah tau leh dapat additional another 20%  for  members... Sejak ari tu terus insap * insap sebab tak dak card saja...hiksss *

Saya berasa sangat ingin ke Sunway Pyramid sebentar lagi kerana di situ terdapat Parkson yang boleh dikatakan besar dan banyak choices laa jugak
* tujuan asal nak usha Sketchers for my niece * ....
Sapa mahu join???? Mari-mari.... Hingga ketemu di Parkson yerr...

Daaaaa..................................

2 comments:

This is .... said...

pegi smalam, letih berjalan.. nasib baik pandai berbelanja, takde lah overspent.. hihi...

tinakhamis said...

ko pegi kat mana? aku gi Sunway...letih berjalan...hehehe