Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

YES......


Bukan YES untuk Year End Sale yer... Itu sudah lepas sebab dah koyak dah poket * kononnya la kan * ahaks...


YES ni sebab saya sudah abis baca ini buku....




Ya... Lama jugak take time nak abiskan novel nih.. Tapi, kesan dia sangat mendalam... Terdorong nak jadi macam dalam cerita nih... And, I need to continue to volume 2 * Kak Linda, please... nak pinjam * ....
Menarik sangat cerita ni sebab satu psikologi untuk kita muhasabbah diri kita sendiri... Nak tau cerita nih dengan lebeh, sila laaa dapatkan di bookstore yeah... Atau, nak pinjam dari saya?? Boleh...boleh...Sila...sila....

Nak beli Ayat-ayat Cinta plak laa... Rasa best plak baca novel-novel macamni walaupon dalam ayat indonesia * tapi bleh paham sebab not a really pure Indon *


0 comments: