Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* aT LaSt *~


Yes... I know... I was late watching this muvee tapi apakan daya... On the first day it was launching in the cinema I'd to work... Night shift * gomen pon ada shift ker ?? * ... Actually no laa... I had to conduct a test based in my project... * sedey dikala Own called ajak gi tengok * 

So, the whole week memang tak dapat tengok... WHY?? Fully booked ler... Ampeh btul.. Memang tak de rezeki nak tengok awal-awal...

So, at last.......... Last Sunday dapat jugak hilangkan kempunan pi usha cita nih... Tu pon beli ticket in advance... On Friday * Christmas holiday * sepatutnya nak tengok but, no seats available * tinggal seats depan sekali jer *... Semua show from morning till midnite memang full book * bleh bayang how I feel on dat time ?? * STRESSSSSS...



At last, we decided to watched Alvin & the Chipmunks * tu pon show lewat *... We had to wait 4 hours before the show started... So, apa lagi............ Karok time!!!! 
<------------------------------> off topic!!! hikssss



Back to Avatar....
Yes... It was a super duper 10 thumbs up ........... eeyyyhhh not enough... Pinjamlaa thumbs member-member sama... Hah... Memang.... Banyak sangat thumbs... Memang best.... SAAAAAAANNNNNGGGGATTTT!!

The movie tunjukkan betapa jahatnya sifat manusia kan... Dah laa nak menumpang tempat orang pastu musnahkan tempat orang... Memang manusia tak penah puas dengan apa yang ada * siap meleleh air mata tengok cita nih * ... Serious... I really felt it...........

Not much to tell laa... Sebab I think dah ramai yang gi tengok.. I jer yang ketinggalan zaman...

But, I wish I wanna watch 3D plak... Please laa... Harap tak fully booked dah... Yeay... I should buy online... Rasanya system dah tak error kot sebab ramai manusia nak beli * pelik kan!! dalam system pon jammed..ingatkan jalan jer *

For those yang tak tengok lagi Avatar, sila laaa... Penuhlaa lagi panggung yang sedia penuh tu * sampai ke hari ni ye penuh lagi * ........... Enjoy this muvee.. I think it is the best movie for this year.... Perhap.........


:: same eyes hah ::

4 comments:

Anonymous said...

weh lawa mata..kale apa ni..nudd

tinakhamis said...

kale hijo...yang ang bagi tu ler...kale biru tak pakai lagi

Anonymous said...

ok gak no kale ijo..xde la obvious sgt...aku x reti pki..time kawen tu cm nk mati aku pki..last laa..aku siap bli 3 kale time tuh..gilo..x sedaq diri x gheti pakai n penakots..

tinakhamis said...

ha aa...tak obvious pon.. nampak mcm tak pakai...org tak perasan sgt...kale biru tak try lagi..wiken ni laa try...aku nak pakai awai2 pon seksa...pastu lama dah ok laa