Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* AyAm PenYet LaGi *~


Kemarahan aku dipujuk dengan pekena ayam penyet sepinggan * ni suma salah Shikin sebab perangat aku ajak pekena ayam penyet..hehehehe * .... 

From previous entry, kan aku merajuk kat En Hasben sebab dia beli barang dia yang best-best sampai 2 ketoi... Kat aku NOTHING!!! mmm... Memang patut marah kan??

So, untuk meredakan kemarahan aku, dia pandai " jek " bawak pi pekena ayam penyet baik punya kat The Curve nu... Apa lagi, aku pon roger-roger laa Shikin ajak lepak sama... Lama tak jumpa nak gosip-gosip ni... ahaks!! * kami memang kaki gosip...lagi sakan kalo campoq ngan Ieda ketot hikkksss *

 

  

 
:: muka tak pueh hati tak abih lagi ::

Tengah syok dok melahap * eh...time tu tak sampai lagi makanan *... Tengah syok dok gosip, sekali terlihat sekilas lalu sesorang yang ku kenai jalan nak pi toilet... ppheeewwiitttt, Amy Search... Tapi amat mendukacitakan sebab aku hanya dapat tengok dia lalu jaa.. Tak dan nak kuit... Laju plak tu... Bini dia mak aii, lawa tuu... Walaupon tak kena sebarang mekap... So suwwiitt... Terkagum sat aku ngan Shikin tengok dia...

:: ni laa ayam penyet pujaan hatiku ::


Agenda lepas makan adalah gosip.... gosip.... dan gosip lagi * isk... banyak dosa dah nih... tobat tobat *
Pastu agenda tawaf keliling Curve tapi Shikin had to go laa.. Ada keja kot... Punya lama sembang, tak sedaq dah nak pukoi 10 pm dah... Kedai pon dah nak tutup... So, sempat masuk 1, 2 kedai jer laa... Tak pa... Continue wiken plak... Agenda tawaf keliling mall(s).... hiksss....



* jek = pujuk ataupon bodek...


0 comments: