Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* BiLa AngiN giLa SuDaH mAri *~


Ni laa padah dia kalo buat aku tension kat opis...

Pastu internet kat opis * rumah jugak * dok jadi gila b***... Kalo kat umah nak kena tunggu tengah malam baru nak clear and connection stabil...

Attn to Internet Provider !!!
Kalo nak wat service tu, buat laa kasi ok... Jangan laa kasi ini customer jadi raksasa gorgon mengamuk sana sini * tak mau tak mau... mak tak suka marah-marah * ... Kang aku kasi potong suma wayar yang ada kot... Iklan ke main lagi ....

<<----------- mood marah = off topic ------------------------>>

Ok... Dah... Lega dah ;-)

Bila saya sudah marah, apa sudah jadi??? Hah... Poket rabak laa * padan muka kan * ... Sapa suh bagi aku tension * padan muka aku jugak * .... Tragedi cabut awal dari opis dan membuat tawaf wida' keliling Alamanda * ni jaa paling dekat ngan aku dan best * sambil di tangan memegang plastic bags...

Release kan tension bila berbelanja... Ada ka orang yang shopping tapi lagi tension?? Ada kot... Bila shopping tak tension tapi bila balik umah dan dan tension... Sebab??? Tengok bills and receipts banyak sangat... Dan mula laa nak buat hide 'n' seek dengan hubby esp barang yang dianggap tak patut beli  
* seb baik sempat selamatkan barang untuk di'hide'kan sebelum dia balik * ... hihihi.... * mau dia baca ni, kena luku laa aku balik satgi pastu spot check merata *
Takk.. Suami saya tak marah... Dia seorang yang penyayang dan sabar * ayat bodek yer *... Kalo tak bodek, nanti kos shopping di B****** kena cut * yang ni mak paling takut sebab dah list banyak dah ni nak angkut *... hiikssss.........
Kalo dia bebel pon saya akan menjawab, " alaaa... bukan selalu pon... duit by jaa yang abih... duit abang ada lagi " .... Buleh???
Dekat " bukan selalu " tu laa yang paling tak bleh pakai... Sebab SELALU jaa pon.... hihihi

Saya beli buku lagi.... Sequel dari Ketika Cinta Bertasbih Vol 2 tak mo beli... Nak rampas dari Kak Linda laa... So, beli buku lain..

Yang nih..................



Walaupon sudah lama di pasaran... Tapi, nak jugak... Sebab?? Best seller... Wajib baca....


Dan.... menambah koleksi kabinet kasut saya...
Ayat suami saya, " haha... sembunyi kasut tapi abang dah jumpa... oooo.... beli kasut baru noo... nak buat bundle ke ?? " .... <-------- ni laa dinamakan ayat makan tuan sebab dulu ayat ni kena kat dia.... hihihi
Tapi * mode tak puas ati ni * kasut laki sepasang dah beratus... Kasut pompuan slalu jaa ada 50%... Tinggal bapa jaa... Ayat saya plak, " alaaa... kalo abang beli sepasang kasut abang, by bleh 3 pasang kasut by... "
Maunyaa laki tak hangin kan... hahaha


 :: hasil terjahan di sekitar Alamanda ::
 
:: ni akan mencetuskan peperangan balik ni... teeett ::


Ok laa... Wiken ni kita pi terjah Mid Valley ka KLCC ka Pyramid ka plak
* sebenaqnya nak tengok Avatar 3D * .... Kempunan niii...................


4 comments:

All about Me, inCHa…. said...

ooo.. nk p bandung ekk.. huhu ang leh meroyan kat sana.. ntah bp ribu(duit msia hokey) aku abeh time p kat sana ari tu... jd.. bwk la bekalan secukupnya.. hehehe..

tinakhamis said...

oit..mana tau aku nak pi Bandung?? Beijing pon bleh jadi gak per...kuikuikui...eh...taniah...ang peknen no..bpa bulan dah??doa2 kat aku sama noo...

All about Me, inCHa…. said...

la ang nk p beijing ka.. xyah p la musim sejuk2 ni.. fariz p shanghai ahad ni.. huhu tgl aku lg..
aah la tina.. 7mgu dah ni.. smlm scan dah ada jantung.. huhu ang doa semua slamat na.. aku doa kat ang sama ni..

tinakhamis said...

hehehe...tak pi beijing aih...dok plan pon hujung thn kot or thn depan...aku pi bandung dulu...tapi paspot pon tak p wat lagii..hehehe...
tahniah...jaga diri elok2...jgn dok wat keja byk sgt..awai2 ni kena rest byk...insyaAllah suma selamat...ada laa rezeki Allah nak bagi tu..