Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* MaRi PaKai BaJu MeRaH *~


Mari-mari... Kita buat lawatan-sambil-memenuhkan-tangki-perut dan hendaklah pakai baju MERAH or anything yang merah.... Like handbag ker * panty and bra ai am not sure di kira atau tak... hikssss * and kasut pon dikira tau...

Lawatan ke mana???

Ya.....

Mari Cik Kiah nak habaq mai...

Lawatan ke sini.....



Hah... Apa lagi??? Jom-jom... Tak payah masak malam nih * sebenaqnya mode malas nak masak * ....
Siap cepat... Pi cari Kenny Roger's cepat.... Arini sehari jer tau valid promotion ni.... Mak chow dulu naa... Nak selongkaq almari cari baju merah... Handbag?? Ala... Tak dak color merah... Tak pa... Tudung ada... Hikss....



p/s : awat lately nih post aku banyak cita pasai makan jaa?? bukan tengah diet ka?? hikkss....


2 comments:

This is .... said...

tadi, adik aku pun call tentang benda ni.. the problem is, aku takde baju maternity kaler merah.. haha..

tinakhamis said...

tak pe emy...ko bawak jer handbag merah...tapon pakai jer tudung merah...janji ada merah...hhahaha