Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* MuVeE oN SuNDaY *~


Sunday... Nothing interesting.. No plan... Staying at home??? Nope.... Never... Cukup laa minggu lepas jer terperok kat umah konon cari ilham * walaupon akhirnya ilham tak kunjung tiba *

Last minute plan - tengok muvee...
This time kat Midvalley laa... Jauh sket... Asyik Alamanda jer * sampai budak GSC dah kenai *

This time muvee - OLD DOGS..



Menarik cerita nih... Banyak moral values yang nak disampaikan... Berkisahkan pasal seorang Dad yang tak penah take care kat anak-anak dia and suddenly need to nurse them while his ex-wife have to be a prisoner.. For 2 weeks only... Start dari situ laa, he needs to take care and learn how to manage kids until one day he give-up and wanna focus to grab his oppurtunity in career... Start dari sini banyak benda yang berlaku...

Banyak sense of humors dari cita nih... Silaa laa beli tiket dan tengok sendiri...

Mmmm... Tak laa boring sangat... Ok Ok jer... I give 3 over 5 laa kot... Ada part lawak-lawak gak...

And, the most tak bleh lupa tragedy, sebelum nak tengok cita nih, siap bleh salah panggung * bleh dengan over confident nyaa masuk panggung muvee Avatar *... Dengan selamba ayam bleh plak kata time orang mai tanya no seats tu
" ouh... this is our seat... u yang salah kot ".... Bleh??

Bila sedaq dah tersalah, kami cepat lari kuar sebelum orang tu masuk balik... hahahhaa... Selamat ke ' over confident ' an itu...


0 comments: