Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* NeW HoBBy LaGi *~


Eh...

I just got something to tell uols.. Yeah... As mentioned from the title... I got new hobby...

Actually, bukan laa new sangat pon... Dah lama... Cuma skrang addicted dah... Bila start ja mesti susah nak benti * sampai kadang-kadang terlupa laki tak makan lagi * hikss...
Suka... Best bila dah mengadap... Susah nak benti, tapi bila benti susah nak start balik...

Guess what??



 

 
:: my own baju...dis one design diamond *1st time try dis design * ::

Hahaha.... Ni la dia... Spending ber hour-hour nak sudahkan sehelai baju... Best kalo design yang nak menjadi... Tak best kalo buat-buat then tak puas ati then kena jahit balik then mula laa start nak bebai then merajuk tak masak seminggu * ada kena mengena ka ?? * hikkkss...

Sebenarnya dah banyak helai dah yang aku buat, tapi lupa nak snap gambar... And, know what!!! Dah ada customer * last minute customer nak ada mengelit mengelap kat baju during raya time - my sis's friend * and ai berjaya puaskan ati dia and ofkos ati ai jugak * kalo hobby leh jadi sumber duit sangat best kan?? like blogging * ... Saya sangat suka kalo saya buat benda yang saya suka... hehehe...

Nanti ada design lagi ai update latest punya ok.. For this time only 2 design jer yang sempat snap gambar... Yang dulu jahit kat baju mak ai, tak sempat nak promote-promote dia dah rembat amik pakai * tak bagi can langsung nak glemerkan baju dia * ... Mebi kena amik gambar dia yang pakai kot as a model.... hiiikksss * ampun mak *

Currently, tengah siapkan baju mak ai jugak * regular customer :-) * ... Baju aunty ai dah siap and dah selamat deliver dah... Actually, tak dak laa terror bebenor ai ni menjahit.. Bleh laa... Nak tempah?? Bleh bleh... Kalo yakin kat ai, sila laa kontek... Tempahan di buka sepanjang masa... nggee * ni mode serious ni... kalo nak suh ai jahit boleh jer * 
For member-member, kira harga member-member jer....


p/s : Kalo rasa berminat, kontek laa ai via email or leave jer comment and your detail... Ai get back to you laa * ecewah... ayat berbisnes tuu * ....


2 comments:

All about Me, inCHa…. said...

aku pn suka jait manik.. yer btol.. kalu xjadi akan bebai.. akan majaukk. akan ada umat manusia yg xmkn.. muhahahahaha..

tinakhamis said...

sian kat umat manusia tu kan...tak pasai2 jadi mangsa keadaan...hiksss