Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

QUICKIE

* this is 48 hours sticky post... pls scroll down for new entries *

I have something to let go...
To clear my drawer ... Not really drawer laa... Actually, my shoes cabinet...
If interested, please CALL me or leave a COMMENT or EMAIL or SMS pon will do laa...


1) NICHII Wadges 


 

 

ONLY RM 30
Size 8
White in color
Used only once 
Still in good condition
Comes with box and Nichii plastic bag


2) VINCCI Flat Sandal


 

ONLY RM 15
Size 9
Blue + gold in color
Used twice
So flat and I think I don't need it
No box but with Vincci plactic bag


3) VISS Flat Shoe


 

ONLY RM 20
Size 6
White in color
Never used
Comes with box and plastic bag


4) LARRIE Casual Shoe


ONLY RM 25
Size 8
Black in color
Used several time while attend an interview
Still in good condition



5) GUESS High Heel Shoe


 

ONLY RM 170  120
Size 7
Red in color
Used it once
Still in good condition and has a little bit torn inside
Comes with box



The price is including postage !!!!!
HURRY !!!!!


Contact Me :

SMS / CALL : 016 - 433 22 14
Email : mgk_2279@yahoo.co.uk
YM : mgk_2279

9 comments:

All about Me, inCHa…. said...

beb, aku suka kasut merah.. tp keadaan sekang xmengizinkn.. ang bg aku idea tuk let go bj2 aku.. yakin ada org nk beli ka.. aku bj yg ada harga lg pn ada.. yg tag dia xbuang lg.. humm.. kalu tgu lg 9 bulan takot fesen abeh dah.. tu cemna.. apa pendapat ang.. ka nk smpn.. huhu..

tinakhamis said...

yakin ada...post jaa dulu kat blog ang...kalo baju macam t-shirt or blouse tak pe jer simpan..lagipon bukan lama mana pon 9 bulan tu...unless lepas bersalin ang nak sopeng baju baru ok jer nak juai...up to u laa..select laa dulu...yg mana tak suka or dah jemu, juai jer laa...

All about Me, inCHa…. said...

http://bakedecorate2u.blogspot.com/
ang penah msuk blog ni x.. hehe.. ka ang kenai.. sedara mara ka.. hum cemna oder aku.. leh x.. bru aku tingat.. time tu kat2 bday fariz dah.. hehe.. buat tuk bday dia lah.. bes skit..

tinakhamis said...

aku dah tgk wey blog tu..sempoi2 design dia...ang try order tgk kat dia tu..mesti sedap...mmm...besdy faris bila??dan ka raya cina??

All about Me, inCHa…. said...

very the dan... bday dia 26hb.. ala aku nk oder kat ang la beb.. yg ni aku tau sedap.. kwn aku tmph kat dia time tunang ari tu.. ala.. nk oder kat kwn sniri la.. pasni leh promote ang kat kwn2 aku yg lein sama.. ish dak ni..

tinakhamis said...

hahaha...ok laa...ok laa...aku buat...nanti ang habaq kat aku nak theme apa nah...theme color skali..senang aku nak deco...

All about Me, inCHa…. said...

ok.. nk buat rojer2 aku na.. nant aku g tau theme apa.. humm nant aku investigate..

All about Me, inCHa…. said...

wei, ni no tpun ang ka.. aku nk halo halo ni.. nk set theme cup cake..

tinakhamis said...

ha aa..ni laa no tepon aku...sila SMS or CALL...hehehe