Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* SaNgAt LaWaK *~


Baru balik tengok wayang...

And, muvee yang di pilih malam ni... As usual laa... Latest muvee yang baru kluar malam nih... hehehe...
Cita Melayu laa tapi... Tiket beli advance tuu... Tu pon FULL HOUSE okey!!!

Cita apa???

Cita lawak... Lawak gilaa... Start dari duduk * eh tak... start duduk tu iklan dulu * sampai laa kluar panggung, siap bleh senyum-senyum and gelak-gelak balik bila tingat cita tu... Seyes lawak....

Terbitan...... Apa lagi kalo bukan production yang paling TOP... METROWEALTH laa kan... And the director ----- Ahamad Idham laa... Terer mamat ni buat cita... Kalo lawak tu, lawak nak mampus.... Kalo seram tu, seram nak mampus * except Congkak tapi terkejut-terkejut ai tengok jugak * ....

Memang layan laa cita nih... Kalo rasa tension, pi laa tengok cita ni...

Cita apa???

Ni hah......



Ok... Sila serbu and beli laa tiket awai sebab FULL HOUSE beb...

Daaa.... Nak pi tidoq.... Esok keja.... Jauh nak kena gi tuuuu.... aduyyaaiii !!!!



" Abang.....Jom polok-polok " <----------- oppsss....married only!!! hiksss....


0 comments: