Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* SaYa TerTeKaN.... TaHu !!! *~


Memang stress...

Perut dah setting baeekk punya nak makan Kenny Roger's semalam, alih-alih terbantut.... Punya cun makcik pakai baju merah lip-lap-lip-lap skali sampai-sampai................. SUBHANALLAH.......

Punya ramai orang... Bukan dalam restoran tu... Dalam tu memang dah konfem laa penuh... Ni dok queue kat luar nih.. Panjang berjela macam nak naik tren dah... Dah tu, semua kaler merah jaaa... Adeih haii...




:: see....ramai kan ::

Mula-mula memang plan nak gamble beratur jugak... Alih-alih my hubby cakap :

" Kalo kita pi beratoq kan, tiba-tiba mai dekat nak turn kita depa kata "" Maaf cik... Ayam dah abis... Yang lain ada "" hah... macamana ?? "

Mmmm... Ada butui jugak... Memandangkan masa tu dah pukoi 8.30 malam... Then tera nak beratoq tu mau kul 10... Memang konfem laa ayat tu akan kluar dari mulut adik manis kat restoran tu...

Eeiii...

Stress membawa ke hari nih... Tak leh fokus ni buat keja... Setting perut tak leh tune lagi ni selagi tak pekena Kenny Roger's * abang........ tolong jawab sat... malam ni bleh?? * ngeeee

Ok laa... Nak pi cari apa-apa yang bleh ganti Kenny Roger's laa lunch nanti... * consideration goes to Prosperity Burger @ McD * ahakss...


1 comments:

This is .... said...

nasib aku tak pegi kenny rogers tu.. nanti kempunan pulak baby aku.. hihi..