Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* ShoPpiNg SprEe @ GaRdeNs & MiDVaLLey *~


Hmmm.. Ari minggu macam ni laa.. pikir nak kuar gi mana... Takkan balik-balik Alamanda je... Geng kedai kat Alamanda tu pon dah kenai muka aku nih... 

Time goes on... Alih-alih tengok dah pukul 12 pm dah... Hubby tak balik lagi... Ke mana?? Ada class photography kat Tasik Putrajaya with group apa ntah dia join * sejak-sejak ada bini baru nih, macamtu laa dia *
Bini baru layan dulu... hiksss * mau kena pelangkung kalo dia baca nih *
Hmm... After pikir punya pikir, takdak lain tempat wajib laa kan * selain Alamanda ;) *... Nope !!! Bukan Pyramid yer, tapi Midvalley... Tujuan asal nak tengok muvee, tapi memandangkan orang ramai giler, so terpaksa laa cancel... Apa kata kalo gi sevey tengok hadiah besday??? Ceh... Nak hadiah pon kena sevey ek?? Ha laa.. Kena yang berkenan laa.. :p

Crowd kat Midvalley sangat ramai * sebab ada Lion Dance Show for CNY * .... Aku bab Lion Dance ni yang lemah sket * penakut * hehehehe... Ingat lagi masa zaman tadika dulu * I'm in tadika Chinese dulu-dulu *... Time dekat nak CNY, budak-budak Chinese practise main Lion tu for show aku baik punya sembunyi belakang tangga sambil teresak-esak nangis.... Time tu jerit tak ingat punya, tapi sapa pon tak dengar.. Ampeh... Esok terus tak gi skolah.... haaiihhh * jangan anak aku nanti macamtu sudah *

 

 

Time tengah nak siap-siap tu, tetiba teringat nak pakai tudung Yuna yang beli kat Uptown tu... hehehe.. Ngada sat... Camna laa rupa aku pakai tudung macamtu?? Nak tengok??

Hmmm... Not bad kan???

 

 

Rasa macam melekat jaa kat muka... tapi bila dah lama sket, rasa ok laa... Selesa gak * nak kena pi tambah collection lagi nih :) *

Seperti biasa, bila dah sampai Midvalley ni mesti pekena Domino's dulu 
* walaupon baru ja makan ngan Own aritu * ... Nak buat macamana, addicted... hehehe....

 

 

Memandangkan Midvalley di penuhi manusia yang sibuk nak raya * banyak SALE wwoo * aku terus nak gi Gardens jer laa... Tak sanggup nak redah orang ramai tu.. Kusut...

Sampai Gardens, ffuhhh... Banyaknya SALE SALE SALE * DKNY handbags ada 50% off * tapi, design aku tak bekenan sangat.. COACH ada Season Clearance * mak tak mampu yang ooii * hiksss....
Pencarian handbags stop kat satu outlet nih... Tak bleh bergerak dah... Aci dak nak wat hadiah besday??? * wink wink * 

Ada laa hasil terjahan kat beberapa outlet keliling Gardens tu.. Tapi akan di post dalam entry on my besday yer... TUNGGUUUUUU !!!!!

 
:: fountain kecik tet ::


p/s : sori... lately ni banyak post backdated... busy sket...


0 comments: