Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* SuAmi SaYa CiWi *~

Anda tau perkataan "ciwi" itu apa??
Sila tengok Kamus Bahasa muka surat 114 baris ke 32 * ada jumpa kah?? barang siapa tak nampak, alamatnya nak mampus... *

Ciwi = * mmm....apa aku nak kelentong nih?? * lebeh kurang macam teruja dan sangat excited.. Macam orang tak penah dapat hadiah, skali dapat hah "ciwi" laa tu... Lebeh kurang laa...

Di sini, bukan perkataan " ciwi " yang ingin saya tekankan * ayat poyo sat * tapi lebeh kepada kisah suami saya dan perangainya semalam...

At last, hajat dia sampai jugak nak beli menatang nih * kategori menatang laa sebab kena tekan baru jalan * buleh???
Dah lama dia pendam hasrat nak beli, tapi memandangkan bini dia kaki kopak duit abis-abisan, baru semalam laa dapat tebus setelah lama dok pendam... Boleh lihat muka teruja semalam * lama ooo dok sevey *

Menatang kejadah apa dia beli?? Dan menatang kejadah apa yang dia dok " ciwi " sangat tu??

Ni laa menatang tu .....

 
 

Sampai tidoq pon, bini kat sebelah tak peduli dah * nampaknya lambat lagi laa proses persenyawaan nak berlaku * hihihihi.... tteettttttt * harus sensored di sini *

Ni laa pengubat dia skrang... Pi mana pon usung jaa.. Lebeh pada usung bini...

Kepada kawan-kawan suamiku yang tertanya-tanya dalam FB, so ni laa jawab dia...
Bukan mesin basuh baru, tapi bini baru dia dapat... Bini yang baru servis ni pon dah tak layan * malam ni layan laa kot *
ttteeeettttttttttt lagi skali.... hihihihi


 * mampus blog aku lepas ni kena gam plak * .... tobat tobat....


0 comments: