Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* SuP TuLaNg PoWEr *~

* mahap... entry ini berkisah lagi pasai makan... hiksss *

Arini sangat leteh... Just arrived from Batu Arang... Why?? Keja laa makcik ooii... Isk.. Kejap kat Kajang, kejap kat Lumut, kejap kat Batu Arang, keja apa nih??
Adalaaa... Menjaga rahsia kerajaan... hikkss...

Tak de laa... Keja besa-besa jaa.. Wat test-test, main-main, sembang-sembang, tu je laa... hikss * percayakah anda semudah itu keja saya?? * Adalah tidak benar yee.. Sapa nak bayar gaji kalo keja senang  macamtu kan... Keja pakai otak laa.. Tu yang kadang-kadang penat, tension, nak marah semua ada tu  
* kalo otak tak pusing macamtu laa gaya * kuikuikui

Nak cita pasal makan lagi nih... Kali nih cita sup tulang dengan nasi lemak  
* tengahari makan nasi lemak?? yaa * ...
Al-kisah bertempat di Bangi... Nak tau tempat dia?? Just PM me ok... hahaha... * nak buat kedekut sket * ;p

Balik dari Batu Arang I've to wait for my hubby dulu sebab nak perform solat Jumaat kan... So, lambat laa sket... Since dah sunyi sepi kat opis nih, memang lagi kuat laa dengar gendang-gendut-tali-perut ni * since morning ai tak makan - tak sempat amik bekpes sebab terbangun lambat *

Betapa seksanya ai on da way to Batu Arang teguk air mineral * seb baik dan rembat roti sekeping *... Dah tu plak malas nak minta driver stop kat stall mana-mana sebab dia pon nak rushing kejar Jumaat gak... So, ai pon merelakan dan buat laa keja cepat-cepat * penat sey *

My hubby pon come and fetch me around 2 pm... aduyaaii... Kelaparan tahap cipan guling-guling... Seb baik time sampai tu, kedai tu kosong lagi... Orang baru nak kuar masjid * masjid Putrajaya selalu abis awal solat *...

Kedai ni special dia SUP TULANG and NASI LEMAK... Yes... Makan nasi lemak and sup tulang di kala tengahari buta panas lit lit.... Tapi, wa cakap lu, memang maveles... Tak caya pi try... Nama kedai tu SUP TULANG POWER... Speciality dia memang base kat sup tu and trademark nasi lemak dia... Nasi putih pon ada tapi ai tak penah try * baru 2 kali je pi kedai nih * tu pon rekemen dari kawan ai...



 

Senang-senang pi laa yer... Dekat Bangi... Atas sket pada Kg. Abu Bakar Baginda * ntah laa btul ke tak ni nama tempat ni *.... Kalo nak tau detail, PM me yer...

Daaa.......


opsss... gambar di ambil dari pakcik Google.... hahhahaa

0 comments: