Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* TupAi - tUpAi *~


Dah lama tak makan steamboat... Kali ni kami ( Aku, Hasben, Own, Ali ) decide nak pi pekena dekat Tupai-Tupai... Bleh tahan steamboat kat sini 
* recommended by Ali *... Tak espek plak orang ramai semalam... Mebi sebab gomen dah bergaji plus malam minggu kot... So, agak pack jugak laa...

 

  

 

Kat sini menu suka hati nak makan apa... Ada kira per head or nak order ala carte... Suma ada...View memang cantik... Ala-ala resort gitu...

Kami amik BUFFET Steamboat... Charge RM 30 / per head... Sangat murah kan??? Dan jugak sangat sedap okey !!!! Sile pergi makan di situ.... * promot nih *
Seafood dia dan jugak yang lain-lain sangat banyak pilihan... As usual, menu kami - udang yang sangat banyak... Berpeluh-peluh makan... Fuuhh....

 

  

  

 

 

  
 :: second round ::
  

 
:: kusyuk tengok tv ::

Ada laa dekat dua jam kami lepak situ... Tunggu perut reda sket, balun plak... Yang bestnya, siap ngan eskrem lagi tu... Belasah jaa nak banyak mana pon... Kalo nak pegi, sila kosongkan perut anda yaa... Nanti sangat rugi...
Hah.... Lupa nak habaq... Kalo food yang tak abis * for buffet * kan, dia akan akan charge RM 10 / per 100 grams... So, sila jangan membazir... Kalo tak, sia-sia jaa kena bayaq...

 
 :: trademark ::
  

 

 

Dah abih pekena steamboat best tu, straightly go to Uptown Danau Kota... Lama dah tak pegi... Tapi skrang tak se best dulu laa.. Barang-barang pon banyak yang common jer... So, jalan jer laa * tapi sempat jugak rembat Tudung Yuna satu... hihihi *


Address: 551A Jalan Bukit Petaling, Kuala Lumpur, Malaysia  
Tel: +603 2143 2525
Fax: +603 2144 5921 
Nearby Landmarks: Menara MAA , Dewan Bahasa Dan Pustaka 

0 comments: