Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* WeLcOMe 2010 *~



Yes... Sedar tak sedar dah tahun baru... 2010... Cepatnya masa berlalu... Dah masuk tahun ke-2 hidup berumahtangga.... Alhamdulillah...

I think it's not late nak ucapkan a very Happy New Year to all * walaupon dah terlambat 4 hari * but, still in new year mode kan....

Banyak pahit-suka-suka tahun 2009.... Tinggal kenangan... Yang mana bleh di simpan, simpanlaa... Yang mana yang pahit, jadilaa teladan dan buang jauh-jauh... Hanya amik sebagai peringatan....

And............

My wish for this year :

- ofkos nak tambah ahli keluarga * berdoa di makbulkan Allah dikurniakan rezeki dari-Nya * Amin...
- nak jadi isteri yang taat dan anak yang baik...

- nak own property...
- nak build one biznez...
- nak travel more...
- to make more friends...
- and ofkos nak jadi BLOGGER yang otai.... hiksss * with ur supports ofkos readers *

That's all kot.... Ada update later laa kan nanti masukkan lain....


p/s: tak sempat celebrate New Year and watch fireworks coz masa tu on my way back to K.L from Cameron Highlands... Tapi tak pe... New Year tetap sampai jugak...........

Have fun!!!!!!!!!!!!!!

To all readers, thanks for all ur supports and do visit this blog frequently..................


2 comments:

Anonymous said...

Abg doakan agar azam by tercapai....

tinakhamis said...

wish yang 1st tu, abg kena join sama...kalo tak, nanti tak membuahkan hasil..ahaks!!!