Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* BeRBunGa-BunGa *~


Yey....
Pokok saya sudah berbunga...
One purple, and one pink... Very cantekkk...
Yang ni stok pokok yang indoor * but bunga tipu yer...no..no..no.. *... I bought last time in Cameron Highlands... Tak sangka plak dia bleh berbunga bila turun ke sini... Kan cuaca tengah panas skrang... Tapi, last 2 days dah start kuar putik dan semalam kuar bunga... Suke suke * sebelum ni tak penah pokok hidup kat tangan lagi, apatah lagi berbunga la kan * ... Even cactus pon bleh mati... hikss....

 

  

  

 

Kali ni, berbunga-bunga rasa hatiku...huhuhu... Seronok... Nak letak kat luar takut kena panas kang mati plak... Dok jer laa ko dalam umah yer... Membungakan mataku... Mak sukerrrr !!!!

0 comments: