Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* HaRi iNi DaLam SeJaRaH *~


* tajuk macam best jer kan * ;)

2 years back, today I'd engaged to someone...

My hubby...

Tak sangka plak, pejam celik dah 2 tahun dah lepas....

So, meaning, tahun nih jugak masuk second year out marriage * tapi baby tak muncul lagi... kuasa Allah *

Mmmm.. 

Teringat masa dulu... Time ni laa tengah ber dup dap dup dap tunggu time nak di pinang orang... heheheh....

 

 

Macam tak caya plak... Nak kawen yer??? Menggigil jer jari time nak sarung cincin...

My hubby laa dengan sebulat sora * sebulat orang dia jugak ;) * dengan selamba badaknya, syok-syok jer bodek mak aku naik keta, sambil tu laa cakap nak masuk minang... 

Hah kau.. Terdiam mak ooii... Terkedu... Ingat main-main kot... Seb baik tak kena pelangkung dengan kasut tumit... Kalo tak, mau berlubang kepala laki mak nih aii...

Aih... Cepat sungguh masa berlalu... Bila turn nak dapat baby nih?? Member-member lain sibuk dengan pregnancy masing-masing dah * aku sibuk jugak... sibuk melayan depa * 

Mmmm... Doa dan tawakal lagi baik kan ;)


2 comments:

mamababahworld said...

wah..anniversary engagement yer!

Alah, jangan lah sedih2 insyaAllah akan sampai masa tuh nanti..;)

Wish u luck! Muahhh

tinakhamis said...

hehehe...tu laa...kejap jaa masa berjalan..dah 2 thn dah...mmm...sedeh jugak laa...org lain suma sibuk ngn bby dah...
hehehe...tq beb...
muah...