Love shopping, cooking and now ~ blogging ~ Spending entire life with my luvey-duvey hubby... And now praying hard for a baby...
RSS

~* i'M TurNinG 27 ToDaY *~


Hi guys <---- mode happy guling-guling....

Sonok arini... It's my besday * tanak wish ker?? * hikss...

To all my friends, collegues, family and ofkos my lovely hubby - thanks for all the wishes... 
Esp to my hubby for a warm gifts... p/s : thanks so much abang... I love u so damn much... 

The prizie from beloved hubby * hasil terjahan di Gardens * 
Dapat hadiah awal tapi baru nak post arini * amik berkat besday *

I love the presents... So so so much... Cantik bangat...
Yang GUESS tu ai tak mo expose apa benda dalam tu... But i know, uols mesti tau...

Last but not least...
Ada lagi hadiah nih.... VACATION.... 
Sonoknya....
I love February...
Best kalo tiap-tiap bulan adalah February * mau botak kepala laki aku *

My hubby cakap, " ni jer laa yang abang mampu " ...
Ooii laa cik abang ooii... Ni dah terlebeh mampu... Dah bersyukur sangat-sangat dah... Ada jaa orang lain yang tak penah merasa dapat hadiah tau...
But, bukan hadiah yang jadi ukuran, but the love that never ending... Tu lagi hadiah yang paling besar * jiwang karat sat *

Wishes on my besday?? Biar aku jer laa yang tahu... Kang expose kat sini, tetiba tak dapat kang, kena gelak plak kan... Baik diam-diam.. Kalo tak dapat pon leh gelak sorang-sorang... Tak pon nangis sorang-sorang...hihihi


Ok laaa... Nanti laa ai update my vacation ok * kalo rajin @ sempat * hehehe


0 comments: